Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Demian Maia: Odraditi ću ugovor do kraja i onda se umiroviti | Fight Site

Demian Maia: Odraditi ću ugovor do kraja i onda se umiroviti

UFCIZDVOJENA VIJEST 15.05.2018 11:12h Autor:

Demian Maia/Instagrram

Samo nekoliko dana prije svoje nove borbe, koju će ovog vikenda odraditi u Čileu protiv Kamaru Usmana, Demian Maia otkrio je nešto o tome koliko će se još dugo boriti.

Hrabar je čovjek Demian Maia. Znali smo to već od ranije, no uskakanje kao zamjena u borbu protiv Kamarua Usmana, jednog od najvećih potencijala promocije, od kojeg svi više rangirani borci pokušavaju pobjeći, jedan je od poteza za posebno mu se nakloniti i čestitati na svemu što radi za MMA sport. Posebno ako znamo da mu je već 40 godina, da ima dva poraza u nizu i da mu ovo zapravo nije potrebno.

Ipak, on je rekao kako ne namjerava birati borbe te da će tako odraditi svoju karijeru do kraja, a taj kraj nije daleko. On je toga već neko vrijeme svjestan, a sada je i definirao kada će se to dogoditi.

“Sretan sam i UFC je sretan. Ova će borba biti veliki izazov za mene, ali ja sam spreman. Moj je plan boriti se ove i iduće godine te time odraditi svoj ugovor do kraja. Volim se boriti te i dalje dobro treniram, no nisam siguran da ću se boriti nakon iduće godine. Ovo je vjerojatno moj posljednji ugovor s UFC-om te mislim kako će njima završiti moja karijera”, rekao je jedan od najvećih parteraša u povijesti slobodne borbe te bivši UFC izazivač u dvije kategorije.

Što se tiče ugovora, otkrio je kako prema njemu treba odraditi još četiri borbe, uključujući ovu subotnju. Plan mu je da to bude dva puta ove i dva puta iduće godine, nakon čega bi se kao 41-godišnjak mogao prepustiti drugim zadovoljstvima u životu, a svoju karijeru ostaviti kao primjer nekim drugim mladih borcima, koji traže prave uzore za put prema uspjehu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI