Demian Maia odgovorio Woodleyju: “Glupa odluka? Ovo je moja borba za titulu”

UFCIZDVOJENA VIJEST 07.05.2017 17:06h Autor:

Demian Maia/Instagrram

UFC-ov veteran Demian Maia vraća se u oktogon sljedećeg vikenda na UFC 211 borbom protiv Jorgea Masvidala. Maia je u fantastičnom nizu od šest uzastopnih pobjeda, a sedma bi ga trebala dovesti do pozicije prvog izazivača i borbe s prvakom Tyronom Woodleyjem.

Woodley je nedavno rekao da je Maia donio glupu odluku jer je prihvatio borbu s Masvidalom, umjesto da je inzistirao na borbi za pojas i pričekao njegov revanš protiv Stephena Thompsona. Maia je čuo njegove izjave i objasnio svoju odluku.

“On ne zna zašto sam tako odlučio, ne zna u kakvoj sam situaciji bio. On je takav, nikada ne zna želi li biti dobar tip ili arogantan, koji promovira sam sebe. Mislim da mu šteti nedostatak razumijevanja, mislim da je zato šampion bez karizme”, rekao je Maia i dodao:

“Mislim da je to moja borba za poziciju prvog izazivača. Ako pobijedim, sa sedam pobjeda u nizu, mislim da zaslužujem šansu. Ne znam, sve je bilo tako ludo u posljednje vrijeme, ne možemo znati što će se dogoditi. Zanima me što će biti, imam borbu ispred sebe, više ne gubim fokus. Moja borba za titulu je u subotu i to je najvažnije. Ostalo su samo posljedice”.

Brazilski velteraš koji je u UFC-u cijelo desetljeće, usprkos sjajnom nizu ne slovi za favorita u borbi s Masvidalom. “Mislim da je to zato što je češće u medijima, izaziva kontroverze, mislim da ljudi zato obraćaju više pažnje na njega i zato ga vide kao favorita”.

“Borio sam se protiv mnogih boraca, sjajnih udarača koji su se znali braniti od rušenja. Masvidal je specifičan, ali ništa sa čime se već nisam susreo u svojih 30-ak borbi”, dodao je Maia.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI