Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Demetrious Johnson poručio Rondi: “Jebiga svi nekada izgube, daj odrasti više” | Fight Site

Demetrious Johnson poručio Rondi: “Jebiga svi nekada izgube, daj odrasti više”

UFCIZDVOJENA VIJEST 18.05.2017 11:53h Autor:

Ronda Rousey

Ronda Rousey nije ubilježila pobjedu od 2015. godine. Nakon što je poražena prošlog prosinca od Amande Nunes, što joj je drugi poraz zaredom, Rousey je opet nestala. Ne pojavljuje se u medijima te je njezin nastavak karijere obavijen velom tajne.

S druge strane, Demetrious Johnson ne zna za poraz od 2011. godine. Skupio je deset uzastopnih obrana naslova te je rangiran kao broj jedan na “pound for pound” ljestvici boraca. U nedavnom intervjuu za ‘Sports Ilustrated’, Mighty Mouse dotaknuo se između ostalog i UFC-ove bivše prvakinje i načina kako se nosi s porazima.

“Pogledajte Rondu Rousey. Izgubila si, daj više jebeno odrasti, događa se. To je MMA. Ja ne želim biti takav, ako izgubim, izgubio sam. Jebiga, svi nekada gube, to je dio ovog sporta. Daj odrasti više. Gledaj Ronda, izgubila si dvije jebene borbe zaredom i zaradila više novaca nego cijeli ženski roster zajedno. Biti će sve u redu, ne brini. Ishod tvojih borbi nikada ne bi trebao utjecati na tvoju osobnost”- iskreno je kazao UFC-ov prvak.

Tokom cijele karijere Johnson je samo dva puta okusio poraz. Poraze su mu nanijeli samo Brad Pickett i Dominick Cruz. Umjesto da ga porazi obeshrabre, Johnson je odlučio naučiti iz njih i biti još jači. Sada je nedodirljivi kralj UFC-ove muha divizije.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI