Demetrious Johnson: Mayweathera bih savladao čak i bez grapplinga

UFCIZDVOJENA VIJEST 22.12.2017 17:58h Autor:

Demetrious Johnson

Jedan od onih koji su iznijeli mišljenju o možebitnom “izletu” Floyda Mayweathera Jr. u UFC kavez je i najdominantniji prvak promocije, Demetrious Johnsom. On je također mišljenja kako se najuspješniji boksač u povijesti ne bi dobro proveo. 

Johnson smatra da boksački genijalac ipak nema što raditi u mješovitoj borbi, posebno ako se zna koliko je Mayweatheru godina te kako je u pitanju ipak jedan potpuno drugačiji svijet borilačkih vještina. Uvjeren je da niti on, unatoč što je fizički manji i lakši borac, ne bi imao problema kada bi se sučelio s Mayweatherom po MMA pravilima.

“Mislim kako bi to bilo jako dobro za mene. Ja sam svestran borac, a ovo je mješovita borba. Čak bih prihvatio i borbu s hendikepom, odnosno ne bih uopće grapplao s njim. Ne bi mi trebalo da odvodim borbu na pod. Jednostavno bih ga uhvatio u klinč, i pretukao ga. Udarao bih ga u jetru šakom i nogom, udarao bih ga low kickovima i brzo bih to odradio”, rekao je Johnson kada je bio upitan o tome što misli kako bi prošao protiv Mayweathera u MMA borbi.

Još je dodao zašto misli da bi uspio u svom naumu.

“On voli ulaziti u klinč, pa bih ga ja riješio muay thai klinčem. Čim bi meni to napravio, istog trenutka bi dobio koljeno u jetru. Zato Floyd, dođi i pokušaj pobijediti najmanjeg tipa u UFC-u”, rekao je i automatski je iskoristio priliku da pozove Floyda u UFC. Ako gledamo realno, to će se teško ostvariti, no zašto ne bi probao.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI