Delija zadovoljan odrađenim poslom u PFL-u: “A sada uz manje pritiska nastavljamo dalje!”

UFCIZDVOJENA VIJEST 08.06.2019 11:18h Autor:

Delija vs. Seumanutafa

Ante Delija je ovog tjedna na Long Islandu ostvario premijernu pobjedu u američkoj promociji PFL. Naš teškaš je uvjerljivom jednoglasnom odlukom svladao Carla Seumanutafu nakon vrlo sigurnog nastupa na startu turnira.

Član Cro Cop tima iz Zagreba se zahvalio svima koji su ga podržavali, a njegova poruka na Instagramu odražava koliko mu je bitna bila ova pobjeda.

“Dragi svi, hvala na ogromnoj podršci. Imao sam visoka očekivanja i ništa nisam htio prepustiti slučaju”, započeo je svoje obraćanje javnosti teškaš iz Dubrovnika te je nastavio:

“Kontrolirao sam borbu sve tri runde. Uspješno sam došao do cilja i zadovoljan sam odrađenim. A sada uz nešto manji pritisak, ali uz veliki trud i rad nastavljamo dalje! Idemoo!”

I zaista, Delija je, baš kao što je to i sam napisao, vrlo dobro kontrolirao puno krupnijeg i težeg protivnika. Možda je u prvoj rundi i mogao ići po finiš što bi mu donijelo dodatna 3 boda, ali u američkoj premijeri se odlučio na sigurniju opciju i nije promašio. S tri spremljena boda za pobjedu, Ante je na dobrom putu prema “play offu”. Baš kao i njegov klupski kolega Satoshi Ishii koji je također slavio na istoj priredbi.

Ovo je za Deliju bila 16. profesionalna pobjeda uz samo 3 poraza. Ugledni portal Sherdog ga je postavio na visoko drugo mjesto favorita Grand Prixa teške kategorije u kojem je glavna nagrada čak 1 milijun američkih dolara.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI