Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Debi borbom Alexandre Albu kompletiran event u Krakowu (VIDEO) | Fight Site

Debi borbom Alexandre Albu kompletiran event u Krakowu (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 25.02.2015 17:48h Autor:

Alexandra Albu

UFC Fight Night u Krakowu, kojeg predvode Mirko Filipović i Gabriel Gonzaga, kompletiran je dodavanjem posljednje borbe. To će biti debi borba atraktivne Ruskinje Alexandre Albu, a protivnica joj je još jedna atraktivna djevojka, domaća borkinja Izabela Badurek.

Već se dugo čeka službeni debi Alexandre Albu, naveliko hvaljene ruske borkinje,  a napokon će se i dogoditi, 11. travnja u Krakowu, na UFC Fight Nightu 64. Albu je UFC ugovor dobila nakon samo jedne profesionalne  MMA borbe, no o njoj se pričalo već i prije nje, kako zbog njenih vještina, tako i zbog njenog izgleda.

Njena protivnica Izabela Badurek je ipak malo iskusnije, a i njoj će ovo biti debi u najjačoj organizaciji. Badurek je također vrlo "oku ugodna", no i sjajna parterašica, koja je svih pet svojih pobjeda ostvarila prisiljanjem na predaju. Ipak, tom skoru je pridodala i dva poraza, a zanimljivo je da, iako dolazi iz Poljske, ova 23-godišnjakinja nije nikad nastupila u KSW-u.

Ovom borbom službeno je kompletiran program Fight Nighta kojeg u Krakow Areni predvode Mirko Filipović i Gabriel Gonzaga. Na njemu se nalazi devet muških i čak tri ženske MMA borbe, a nastupa čak osam poljskih boraca i borkinja. Cijeli program pogledajte ispod ovog teksta, kao i dva videa kojima predstavljamo Albu i Badurek.

UFC Fight Night 64 – kompletan program eventa

Mirko Filipovic vs. Gabriel Gonzaga
Jan Blachowicz vs. Jimi Manuwa
Krzysztof Jotko vs. Garreth McLellan
Sergio Moraes vs. Peter Sobotta
Daniel Omielanczuk vs. Anthony Hamilton
Pawel Pawlak vs. Sheldon Westcott
Seth Baczynski vs. Leon Edwards
Marcin Bandel vs. Jason Saggo
Aisling Daly vs. Claudia Gadelha
Joanne Calderwood vs. Maryna Moroz
Taylor Lapilus vs. Rocky Lee
Aleksandra Albu vs. Izabela Badurek

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI