Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Debi Alexe Grasso privukao više gledatelja nego borba Fergusona i Dos Anjosa | Fight Site

Debi Alexe Grasso privukao više gledatelja nego borba Fergusona i Dos Anjosa

UFCIZDVOJENA VIJEST 09.11.2016 20:54h Autor:

Clark vs. Grasso

Iako je prošlotjedni UFC Fight Night u Mexico Cityu za glavnu borbu imao sjajan duel Rafaela Dos Anjosa i Tonya Fergusona, statistički podaci su pokazali kako tu borbu nije pratilo najviše gledatelja u subotu. Gotovo milijun očiju svjedočilo je debi borbi Alexe Grasso.

Prosječni broj gledatelja na Fox Sports 1 kanalu bio je 860.000, što je jako dobra brojka za event iz Fight Night serije, no čini se kako je velik razlog tome što su se fanovi zaželjeli borbi, budući da četiri tjedna nije održan niti jedan event, a hardcore fanovi su postali malo razmaženi po tom pitanju.

Najgledanija borba tako je bila ona s kojom je otvoren glavni program, odnosno između Alexe Grasso i Heather Jo Clark. Nju je gledalo 997,000 ljudi, što će posebno razveliti UFC, koji je dobio dokaz marketinške isplativnosti ove talentirane meksičke borkinje. Meksiko je postao vrlo bitan ovoj promociji, pa se tako sjećamo da je nedavno ta država imala i svog prvog sudionika glavne borbe. Bio je to Yair Rodriguez, a Grasso potvrđuje kako bi po tome mogla biti njegova nasljednica.

Uvodne borbe, koje je predvodio još jedan Meksikanac, Eric “Gojito” Perez, imale su 668,000 gledatelja pred malim ekranima Fox Sportsa.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI