De Randamie se odbija boriti protiv “dokazane varalice” Cris Cyborg

UFCIZDVOJENA VIJEST 27.05.2017 10:54h Autor:

Germaine de Randamie

Napokon smo dobili odgovor kakva je situacija s UFC prvakinjom, Germaine de Randamie, tj. kada bi se mogla boriti. Zapravo, odgovor na ovo drugo baš i nemamo, ali zato znamo da se ne namjerava boriti protiv Cris Cyborg.

Iako je de Randamie odmah po osvajanju naslova pozirala sa Cyborg te izjavljivala kako jedva čeka obraniti svoj pojas protiv “prave prvakinje”, malo nakon toga je nestala sa svih mapa. O prvakinji se nije moglo saznati gdje je, trenira li, ima li problema s ozljedama, hoće li morati na operaciju i slične informacije. Napokon, neki mediji došli su do njenog menadžera te su saznali neke informacije.

“Germaine i njen tim su razgovarali te smatraju kako se ona ne bi trebala boriti protiv Cyborg, budući da je ona poznata i dokazana varalica. Nakon svega što se događalo oko nje, ona i dalje ima prava tražiti nešto, to nam je nevjerojatno. No, ona će biti i ostati jedna od onih koja će tražiti sve načine za prevariti sistem, umjesto da se pridržava pravila”, rekao je.

UFC bi svakako htio da Cyborg bude njena prva obrana titule, no čini se kako će Nizozemka radije ostaviti titulu, nego se boriti protiv nje. Poprilično neočekivan stav za zapravo veoma slučajnu prvakinju i borkinju koja bi borbom protiv Cyborg mogla vjerojatno zaraditi koliko nije u dosadašnjoj UFC karijeri u zbroju. No, namjerava se pridržavati svoje odluke.

“Iz tog razloga, Germaine i njen tim ne vjeruju da bi Cyborg uopće trebala biti u UFC i natjecati se. Ukoliko je to jedina borba koju UFC želi, Germaine je spremna čekati i vidjeti hoće li joj biti oduzet pojas, prije nego odluči napraviti svoj idući potez”, još je  objasnio menadžer planove.

Što se tiče Cyborg, njoj je trenutno prioritet riješiti pravne probleme zbog fizičkog napada na Angelu Maganu, no već neko vrijeme postoje informacije kako je Brazilki potvrđen nastup na UFC 214 eventu krajem srpnja. Ipak, oko imena protivnice nema još nikakvih informacija niti pretpostavki.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI