De Randamie brutalno ismijana na Wikipediji

UFCIZDVOJENA VIJEST 21.06.2017 19:41h Autor:

Germaine de Randamie

Germaine de Randamie sigurno nije bilo ugodno ukoliko je danas posjetila svoju wikipedia stranicu. Naime, netko se tamo malo poigrao s njenim nadimcima, koji nikako nisu mogli biti ugodni bivšoj prvakinji.

Ukratko, tamo gdje se inače nalaze nazivi pod kojima je još poznata 33-godišnja Nizozemka, pojavila su se četiri nadimka. Prvi od njih je “Nizozemska kokoš”, a uslijedili su “Udari i bježi”, “Germaine de Rundamie” i “Najgori prvak u povijesti UFC-a”. Svakako je u pitanju nešto što nikako nije ugodno niti lijepo, ali je dokaz kako su UFC fanovi ipak osjetili nešto nepošteno u njenom odbijanju borbe protiv Cyborg Justino.

Zapravo, nitko baš nije dobro primio njenu odluku za odbijanje obrane naslova protiv brazilske borkinje, posebno oni kojima nije bila draga niti nakon borbe protiv Holm, u kojoj je došla do titule, za koju mnogu smatraju da ju UFC nije trebao niti uvoditi. Možda je previše grubo za reći kako je najgora prvakinja ili prvak u povijesti promocije, no svakako je u pitanje najbizarniji nositelj ili nositeljica pojasa, krenuvši od načina na koji je do njega došla, pa do načina na koji je bez njega ostala.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI