De La Hoya žestoko odgovorio Whiteu: Jebeno začepi i spašavaj svoju kompaniju!

UFCIZDVOJENA VIJEST 29.11.2018 16:08h Autor:

Oscar De La Hoya & Dana White

Nekoć slavni boksač, a danas poznati promotor šakačkog sporta, Oscar De La Hoya, je odlučio ne ostati dužan svoj MMA rivalu Dani Whiteu. Predsjednik UFC-a je u utorak žestoko popljuvao prvu MMA priredbu Golden Boy MMA promotorske kuće koju su predvodili Tito Ortiz i Chuck Liddell prije nekoliko dana u Los Angelesu.

“Tito i glupan Oscar zaslužuju jedan drugoga. Čekajte dok se ovo sve ne zakuha kroz koji mjesec. Svi će tužiti jedan drugoga. Pa ovdje nije bilo novca. Oscar De La Hoya je moron. On je apsolutni moron. Ne znam kako si je Chuck dozvolio da ga nagovore na ovako glupo sranje”, pitao se White pa zaključio:

White likuje zbog De La Hoyine katastrofe: “Jebeni moron, volio bih da netko njega nokautira kao Chucka!”

“Nadam se da će netko De La Hoyu nagovoriti da ponovno boksa. Nadam se da će se taj meč dogoditi u Kaliforniji i nadam se da će ga netko nokautirati, baš kao što je bilo Chucku u prvoj rundi. Jebeni seronja…”

Poznati promotor Whiteu nije ostao dužan…

“Dana je tako jadan i tako uplašen radi našeg uspjeha sa ‘streaming’ servisom DAZN i sada s ovim MMA eventom, da je odlučio u fokus javnosti gurnuti vijesti od prije deset godina. Pokušava ostati važan”, stoji u priopćenju koje potpisuje De La Hoya.

“Golden Boy i ja idemo naprijed i bit ćemo veći nego ikada. Dana bi trebao jebeno začepiti i trebao bi pokušati dokučiti kako spasiti svoju kompaniju”, dodaje De La Hoya.

Podsjećamo kako je Ortiz nokautirao Liddella već u prvoj rundi u meču koji je zaista bio katastrofalan i pomalo tragičan. S obzirom na to da su White i Liddell prijatelji, White je spočitao De La Hoyi nebrigu za svog borca.

“Chuck je borac, on se voli boriti. I onda mu jebeni Oscare de La Hoya kaže ‘dođi u Golden Boy gdje poštujemo borce’, a dođe mi zlo kada vidim koliko su plaćali iste te borce. 12 od 14 boraca je zaradilo manje od 3000 plus 3000 dolara. O čemu vi pričate jadnici jedni?”

“Neki borci su zaradili 1000 plus 1000. Ako poštuje toliko borce, zašto im se onda ne može sjetiti imena na press konferenciji?” – dodatno se pitao predsjednik UFC-a.

Bilo kako bilo, prvi event Golden Boy MMA promocije je medijski bio uspjeh, no pitanje je kakve je rezultate postigao u financijskom smislu. Navodno ne najbolje…

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI