De La Hoya uz primjer Jona Jonesa odgovorio na Whiteov izazov

UFCIZDVOJENA VIJEST 01.01.2019 16:35h Autor:

Oscar De La Hoya & Dana White

Nastavlja se rat koji posljednjih dana preko medija vode Dana White i Oscar De La Hoya.

“Vidite što smo radili tijekom protekle godine, a čekajte sad da vidite što će se dogoditi s De La Hoyom u sljedeće tri. Znate vi mene, neki od vas me znaju već dugo vremena. Želiš borbu? Ja sam tvoj tip. Hajde napravimo to”, glasio je otvoreni poziv predsjednika UFC-a kojim je zapravo prije nekoliko dana bivšeg boksačkog prvaka izazvao na jednu promotorsku utrku.

Podsjetimo, De La Hoya je 2018. ušao u svijet MMA-a, dok White ima velike planove sa svojim Zuffa Boxingom. Tko će se bolje snaći u novoj ulozi, samo će vrijeme pokazati, ali svakako će to biti jedan zanimljiv ‘obračun’ poznatih lica borilačkog svijeta.

Da se prepucavanja ne zaustave na ranije spomenutoj Whiteovoj prozivci, De La Hoya se pobrinuo kada je nakon UFC 232 priredbe popljuvao plaću najveće zvijezde tog eventa – Jona Jonesa.

“500 tisuća za Jonesa? Zbilja? I onda mi ti Dana kažeš da želiš ući u bitku? Pričekaj samo da fanovi shvate kako je PPV mrtav”, napisao je Oscar na Twitteru i usput dodatno pravdao odluku da se sa svojom promocijom okrene poznatoj DAZN streaming platformi.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI