De La Hoya ne odustaje unatoč blamaži: “Pokorit ću MMA svijet!”

UFCIZDVOJENA VIJEST 13.12.2018 14:36h Autor:

Ortiz, De La Hoya, Liddell

Prvi MMA event “Golden Boy” promocijske kuće, koji je održan prije nekoliko tjedana u Los Angelesu, je prošao katastrofalno. Osim što su prodali tek 40 tisuća PPV prijenosa što ih zasigurno neće zadovoljiti, priredbu je obilježio očajan “main event” između Liddella i Ortiza, a niti ostatak popisa borbi nije bio ništa bolji.

No, vlasnik promocije Oscar De La Hoya ne odustaje. On već sada planira novi pohod na svijet i tržište slobodne borbe i ne dopušta da ga prvi posrtaj obeshrabri. Da će se ponovno okušati u organizaciji MMA evenata najavio je u nedavnom intervjuu za ESPN-ov “First Take”.

“Sjest ću sa svojim timom i analizirat ćemo sve borce koji su slobodni i na tržištu su. Ne zanimaju me borci koji su pod ugovorom s UFC-om. Želim vidjeti tko je slobodan trenutačno na tržištu, želim one koji će me kontaktirati”, otkriva bivši boksački svjetski prvak i dodaje:

“A onda ću polako graditi jedan novi event, jedan novi veliki event. Na toj priredbi neće nastupati borci koji će biti stari poput Liddella ili Ortiza, bit će to nevjerojatan spektakl. I neću ga emitirati preko PPV-a. To ću učiniti preko jedne druge platforme koja vam neće naplatiti 80 ili 90 dolara.”

Nedavno je De La Hoya uspio isposlovati basnoslovan ugovor za svog pulena Canela Alvareza. Meksikanac će od sada nastupati na DAZN platformi i zaraditi čak 365 milijuna dolara u narednim godinama. Slične planove ima i s “Golden Boy MMA-jem”.

“Ne planiram se natjecati s Danom Whiteom. Tako sam polako krenuo i s Golden Boy Promotions, a sada smo najjača promocijska boksačka kuća na svijetu. Isto ću učiniti i u MMA svijetu”, zaključio je De La Hoya.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI