Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
DC zadovoljan što je razljutio Ginu Caranu: Želim je motivirati na povratak! | Fight Site

DC zadovoljan što je razljutio Ginu Caranu: Želim je motivirati na povratak!

UFCIZDVOJENA VIJEST 28.01.2017 15:24h Autor:

Daniel Cormier i Gina Carano

Daniel Cormier je objasnio zašto je pomalo drsko reagirao prema Gini Carano, ali zašto mu je drago zbog efekta koji je time postigao.

Jedna od osoba koje su se posljednjih dana našle pozvanima poslati javnu poruku Rondi Rousey bila je i Gina Carano, prva ženska MMA superzvijezda koja je svoju karijeru završila još 2009. godine, nakon poraza od Cris Cyborg. Bio joj je to prvi poraz u karijeri, a nakon toga se posvetila snimanju filmova, od kojih je sigurno najpoznatiji prošlogodišnji superhit Deadpool.

Carano zapravo nije davala nikakav savjet nego je rekla da je potrebno podržati Rousey u tome kakvu god odluku donese te da ne vidi ništa loše u tome ukoliko se odluči posvetiti drugim stvarima. Cormier je na to reagirao tako što je rekao da Carano nema pravo Rondi išta savjetovati, što je bivša Strikeforce prvakinja prokomentirala kao jako bezabrazno ponašanje njegov bivšeg kolege.

“Gina Carano, tko si ti da govoriš Rondi Rousey što da ona učini? Kada usporedim vaše karijere, ti si ona koja je odabrala glumu umjesto da se nastavi boriti. I možete se složiti sa mnom ili ne, ali ta karijera je na kraju puno lošija nego što bi bila da se ostala boriti. Ronda, ne slušaj nekoga tko nije donio pravu odluku, učini što ti ja kažem, nastavi se boriti. Ti ovdje pripadaš Ronda!”, izjavio je Cormier na Fox Sportsu prije nekoliko dana.

Nakon te izjave došao je već spomenuti Ginin komentar o bezobrazluku UFC prvaka, no jučer je Cormier, uživo na FOX-u, pokušao obrazložiti što je htio učiniti te zašto mu je drago da je reakcija Gine Carano bila upravo takva.

“Ona nije osoba koja može Rondu savjetovati u vezi s karijerom, budući da je otišla čim je postalo teško. Pravi karakteri ne odlaze kada se pojave problemi, pa iz tog sam razloga rekao da ona nema pravo savjetovati Rondu, budući da nije napravila pravu stvar kad je ona bila u takvoj situaciji.

No, ova reakcija, to je Gina Carano zbog kakve sam bio uzbuđen prije njenih borbi, zbog kakve nisam propuštao niti jedan njen nastup, žestoka i neustrašiva. Možda sam je dovoljno razbjesnio da je motiviram da kaže kako je vrijeme da svima dokaže da nije pobjegla od sporta te da se vrati borbama.”

Gledajući po izjavama Gine Carano, ali i po izuzetnoj zainteresiranosti Hollywooda za njene angažmane, teško da će u tome uspjeti, no tko zna…

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI