Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
DC pokušao Khabibu dati savjet, ovaj mu odbrusio: “Naučio si me engleski, ali sada sam UFC prvak i imam svog trenera…” (VIDEO) | Fight Site

DC pokušao Khabibu dati savjet, ovaj mu odbrusio: “Naučio si me engleski, ali sada sam UFC prvak i imam svog trenera…” (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 22.08.2018 14:20h Autor:

Screenshot

UFC prvak u lakoj kategoriji ne voli previše primati savjeta od svog starijeg klupskog kolege, a ujedno i dvostrukog UFC prvaka. Radi se o Khabibu Nurmagomedovu i Danielu Cormieru i videu koji je Rus objavio u utorak na svom službenom Instagramu.

Da budemo potpuno točni Khabib je samo podijelio video objavljen od strane svog trenera slavnog Javiera Mendeza. Na njemu Rus tumači Cormieru kako mu njegovi savjeti nisu potrebni jer ima svog trenera koji je čitavu raspravu dva UFC šampiona i snimio telefonom.

Naravno, radilo se o šali koja je na kocnu završila grljenjem i prijateljskim pozdravom Cormiera i Nurmagomedova. No, kako ona stara poslovica kaže, “u svakoj šali ima pola istine”. Pa tako i u ovom videu i ovoj situaciji vjerojatno ima malo istine.

Naime, Khabib je svjež prvak i vjerojatno redovito prima savjete od svojih kolega iz slavnog AKA Gyma – aktualnih prvaka, poput Daniela Cormiera, ili bivših, poput Velasqueza i Rockholda. Pa mu je tako ovaj put Cormier odlučio savjetovati nešto oko hrvanja gdje smatra da je eksper. A svi znamo da je DC već započeo svoju trenersku hrvačku karijeri, pa se očito ne libi nešto sugerirati i “Orlu”.

“Treneru, ovaj lik misli da je moj trener, a ti si moj trener. Bio je moj trener samo jedan dan. OK, ti si mi pomogao da naučim engleski, ali sada…”, odbrusio je Khabib Cormieru pokazavši mu gestikulacijom ruke da je sada dosta.

Odgovor je stigao nakon što mu je Cormier dobacio kritiku kako je prije slušao savjete, a sada više ne.

“Uvijek si bio borac koji sluša, uvijek si me slušao prije, ali sada misliš da znaš sve. Dovedem ti tipa za hrvanje, a ti odgovaraš ‘zašto?’. Uvijek si bio ‘cool’. Da, u hrvanju ti i dalje mogu dati savjete”, objasnio mu je Cormier.

“Ti si prvak, ali i ja sam prvak sada, zar ne treneru?”, pita se Khabib i gleda prema Mendesu koji je sve snimio.

Čitavu šaljivu konverzaciju  pogledajte u videu:

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI