Davis: Vjerujem da će Jones otkazati Teixeiri, a onda ja želim upasti

UFCIZDVOJENA VIJEST 18.01.2014 19:01h Autor:

Phil Davis (ufc.com)

Nakon što smo jučer prenijeli izjavu njegovog trenera Erica Del Fierra, sada se oglasio i Phil Davis. Osim njegovog pogleda na situaciju gdje još uvijek nema protivnika za svoju iduću borbu, "Mr. Wonderful" je prokomentirao i situaciju s Jonom Jonesom kojeg čeka borba za obranu naslova protiv Glovera Teixeire.

"Alexander Gustafsson je razbio samopouzdanje tom momku i mislim da on više nije ono što bio. Štoviše ne vjerujem da on ima preveliku želju za vratiti se već sada borbama. Sumnjam da se više ikada želi boriti s Gustafssonom, ali također mislim da bi mogao otkazati i borbu s Teixeirom", rekao je Davis u razgovoru za MMA Junkie Radio

Davis je također dodao da u tom slučaju on želi uskočiti na Jonesovo mjesto i boriti se protiv Teixeire te tako možda izboriti ključnu pobjedu koja bi mu donijela priliku da napadne naslov prvaka poluteške kategorije.

Ove Davisove sumnje dodatno su potpirene Jonesovim odlaganjem borbe, no nedavno je borba napokon dobila službeni datum. Hoće li Jones uistinu otkazati i hoće li Davis biti Gloverov protivnik? Ipak ćemo se morati još malo strpiti da bi to saznali.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI