Davis se nada prilici protiv Jonesa: Mogu ga srušiti i držati na podu!

UFCIZDVOJENA VIJEST 24.01.2015 08:59h Autor:

Phila Davisa noćas u Stockholmu čeka težak posao protiv sjajnog sunarodnjaka i jednako kvalitetnog hrvača Ryana Badera. Obojica već godinama uspješno nastupaju u elitnoj promociji, no do sada im se putevi nisu susreli.

U intervjuu za MMAFighting, Davis se na početku osvrnuo na meč Jonesa i Cormiera za koji smatra da je ovaj potonji pogrešno odradio. Prema njegovom viđenju, trebao je više hrvati…

"Nisam siguran koliko je hrvao. Išao je na nekoliko rušenja u startu, a kasnije je samo naslanjao ruke na njega. Definitivno je nešto hrvao, ali u isto vrijeme kao da se i pazio od toga", objašnjava Davis i dodaje da je bio impresioniran načinom na koji je Jones odradio taj meč:

"Malo sam bio. Posebno s dijelom kako je odradio posljednje dvije runde. Mislim da je bio dobar, mislim da je bio jako dobar."

To ipak ne znači da mu daje prednost u nekom eventualnom međusobnom dvoboju jer sebe vidi kao "ukupno boljeg borca od Cormiera".

Hoće li dobiti šansu u slučaju noćašnjeg slavlja?

"Tko zna, ako pobijedim Badera. Možda će i ozljede odlučiti, obično one izaberu izazivača. Tako je stalno", objašnjava Davis i zaključuje:

"Ja mogu srušiti svakoga na svijetu. I mogu ga tamo zadržati."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI