Davis protiv povratnika Johnsona na UFC 172, Rockhold protiv Boetscha na istom eventu

UFCIZDVOJENA VIJEST 04.02.2014 18:55h Autor:

Anthony Johnson

UFC 172, koji će se održati 26. travnja u Baltimoreu, sve više dobiva konture koje bi ga trebale učiniti najboljim i najatraktivnijim eventom prve polovice 2014. godine. Danas su potvrđene još dvije borbe. Phil Davis je napokon dobio protivnika, a to je povratnik u organizaciju Anthony Johnson, dok je Tim Boetsch novi protivnik Lukea Rockholda.

Već smo ranije pisali o tome da li je Anthony Johnson sazrio dovoljno za povratak u UFC, a sada smo na to dobili odgovor, odnosno saznali smo da Dana White smatra da je ovaj sjajni borac zaslužio novu priliku, i to napokon boreći se u kategoriji u koju konstitucijom i pripada. Nakon što je van UFC-a ostvario niz od šest pobjeda "Rumble" je dobio novu priliku, a protivnik će mu biti Phil Davis, koji vjeruje da je samo jednu pobjedu od napada na naslov prvaka.

Davis se nije borio od kolovoza, kada je kontroverznom odlukom pobijedio Lyota Machidu, a u zadnje vrijeme je sve više izražavao nezadovoljstvo time što mu UFC ne daje novog protivnika. Sada ga je dobio, a oglasio se i na twitteru. "Borim se protiv Anthonya Johnsona, jedva čekam, dobrodošao nazad", kratko je napisao Davis.

A druga danas najavljena borba je ona u srednjoj kategoriji između Luke Rockholda i Tima Boetscha. Nakon što je savladao Phillipoua i najavio napad na vrh srednje kategorije, Rockholdu nije bilo potrebno dugo da dobije protivnika, a to je Tim Boetsch, koji je, nakon spuštanje iz poluteške u srednje kategoriju pobijedio u pet od svojih sedam borbi, a u onoj posljednjoj je podijeljenom odlukom savladao C.B. Dollawaya.

UFC 172 predvode Jon Jones i Glover Teixeira u borbi za prvaka poluteške kategorije.

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI