Davis: Ne sviđa mi se kako se biraju izazivači

UFCIZDVOJENA VIJEST 03.03.2014 20:50h Autor:

Phil Davis

Phil Davis, UFC-ov borac poluteške kategorije danas je izrazio nezadovoljstvo načinom na koji se postavljuju UFC-ovi izazivači za naslov.  Također je izrazio mišljenje o svom idućem protivniku, Anthony Johnsonu.

Phil Davis nije zadovoljan protivnikom kojeg mu je UFC namijenio, no svjestan je da, ukoliko se želi boriti, u ovoj situaciji treba prihvatiti bilo koga. "On nije protivnik kojeg sam želio, no budući da su svi ostali zauzeti, prihvatio sam to jer se želim boriti", rekao je Davis.

No, Davis nije zadovoljan načinom na koji borci dobivaju priliku za napad na naslov prvaka, posebno u kategoriji u kojoj se on bori, odnosno poluteškoj kategoriji. "Čini se da su pobjede nad Roy Nelsonom i Pat Cummingsom dovoljne da bi se danas dobila prilika za naslov. Ili možda situacija u kojem ne pobijediš nikoga iz Top 10, kao što je dobio Glover. Nema nikakvog pravila niti razloga kako se dobiva prilika za naslov. No, u ovom trenutku nije bitno, smatram da sam najbolji na svijetu i nastaviti ću se boriti i naslov će doći.", rekao je Mr. Wonderful.

Davis trenutno trenira zajedno s Alexanderom Gustafssonom i priprema se za nastup protiv Johnsona.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI