Darren Till: Ubija me skidanje kilograma i mrzim ga, ali uspjeti ću i reći vam svima da odjebete!

UFCIZDVOJENA VIJEST 29.08.2018 18:43h Autor:

Darren Till

Darren Till pristigao je Ameriku, gdje će odraditi posljednju fazu treninga i skidanja kilograma za svoj meč idućeg vikenda, u kojem će napasti UFC-ovu velter titulu i Tyrona Woodleya. Tim putem se prvo podružio s novinarima.

Već je ranije Till najavio kako će njegova najveća borba biti s kilogramima, odnosno sa zadovoljavanjem 77 kg, koliko je granica velter kategorije, kada je u pitanju borba za titilu. To će Tillu biti dodatni izazov, posebno ako se zna da za prošlu borbu nije uspio, kao i da mu to nije bio prvi pad u karijeri. Novinarima koji su se okupili na druženju je rekao nešto upravo o tome.

“Sranje je, veliko sranje, jebeno sranje. Mrzim skidanje kilograma, mrzim činjenicu da moram zadovoljiti na vagi i mrzim dijetu. No, uspjeti ću, imati ću 77 kilograma. Ne mogu dočekati trenutak kada ću stati na vagu. Sada sam u onoj fazi gdje najradije ne bih trenirao, gdje bih najradije prestao jesti na ovaj način i gdje bih najradije vidio hamburger ispred sebe. No, ova sva žrtva će se isplatiti i neću napraviti pogrešku kao prošli put. Ne mogu dočekati da sam svima kažem da se jebete, odnosno da odjebete, odnosno sve vas koji ste konstantno govorili samo o tome kako sam pao vagu. Jebo njih”, otvoreno se Till obračunao s onima koji, ako se nas pita apsolutno relevantno, smatraju da nije trebao biti priliku napasti titulu prvaka.

Till je stigao ranije u Ameriku, da bi se navikao na vremensku razliku, ali odmah ga je dočekao i drugačiji pristup. Dok su u Britaniji borilački novinari malo manje napadni, Amerikanci su cijelo vrijeme tamo, u nadi da bi mogli dobiti neku snimku ili izjavu glavne zvijezde idućeg eventa. I mora se priznati kako se o Tillu piše puno više nego o prvaku Woodleyu.

“Ovaj kamp, koliko god bio kratak, nevjerojatno mi je teško. No, sada znam da je preostalo još tek nekoliko dana. Malo je drugačije nego kod kuće, gdje bih odradio trening i otišao kući te do kasno navečer ne bih nikoga vidio. Ovdje imam osjećaj kao da su kamere cijelo vrijeme oko mene i kao da me ljudi cijelo vrijeme pokušavaju izazvati da napravim nešto krivo. No, sve je to dio ove igre. Ja sada samo čekam da borba napokon dođe, odradio sam sve što sam trebao i biti ću spreman za pet rundi. Sve od sebe sam dao u trening i u dijetu, sve da bih izvukao ono najbolje od sebe.”

Darren nije otkrio koliko trenutno teži, ali je obećao kako će kada bude najvažnije, a to je u idući petak, na vagu stati sa 77 kilograma.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI