Darren Till spustio ocu i sinu Thompsonu putem stripa (FOTO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 10.11.2017 15:45h Autor:

Darren Till

Darrenu Tillu se nije svidjela poruka iz tima Stephena Thompsona, koja bi mogla značiti kako UFC baš neće imati lak posao oko dogovaranje njihove međusobne borbe. Tako je našao malo vremena da se ocu i sinu “Wonderboy” obrati putem stripa objavljenog na Twitteru.

Sve je krenulo s time kad je Dana White objavio kako će u veljači UFC održati event u Engleskoj, kojeg bi trebali predvoditi Darren Till i Stephen Thompson. Ta se vijest svidjela većini fanova, no iz tima Stephena Thompsona smatraju kako Britanac ipak još mora odraditi borbu ili dvije, prije nego dobije priliku napasti drugoplasiranog borca ljestvice.

To je Tilla razljutilo, budući da on u toj borbi vidi priliku za preskakanje još par prepreka na putu prema vrhu, nakon što ga je pobjeda protiv Donalda Cerronea automatski katapultirala u Top 10 već na prvom ulaska na službenu ljestvicu. Tako je odlučio Thompsona, odnosno njegovog oca, prozvati putem stripa koji je objavio na Twitteru. Na njemu vidimo montažu Thompsona koji govori kako se želi boriti protiv Tilla, dok mu otac odgovara citirajući upravo 24-godišnje Engleza, koji je za sebe izjavio kako je borac poluteške kategorije u velteru.

Mislite li vi da se ova borca treba dogoditi ili Tillu ipak treba još malo vremena?

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI