Darren Till prihvatio izazov za borbu u Londonu

UFCIZDVOJENA VIJEST 15.01.2019 10:20h Autor:

Darren Till

Darren Till je trenutno u potrazi za svog idućeg protivnika, koji bi ušao s njim u londonski kavez na Fight Nightu 147. Nakon nekoliko neuspjeha, sada se osobno javio Jorge Masvidal, a Tillu se ta ideja sviđa.

Masvidal je u sličnim problemima kao momak iz Liverpoola, nakon što je ostao bez planirane UFC 235 borbe protiv Nicka Diaza. Razlozi za to su prije svega prirode karaktera njegovog nesuđenog protivnika. Masvidal je tako primijetio da Darren Till ne može pronaći protivnika za svoju iduću borbu, koju namjerava odraditi 16. ožujka na Fight Nightu u Londonu.

“Darren Till, čujem da imaš problema u pronalasku nekoga s kim bi se borio u svom dvorištu. Ja inače volim borbe u dvorištima. Sad je na UFC-u da to dogovori”, napisao je Masvidal svom možebitno budućem protivnika. Usput je aludirao na vrijeme kada je nastupao u ilegalnim borbama, koje su između ostalog proslavile pokojnog Kimbo Slicea.

Tillovu reakciju možete vidjeti u podijeljenoj Twitter objavi.

Till se inače nije borio od rujna, kada je poražen u borbi za titulu prvaka od Tyrona Woodleya. Svoj prvi poraz u karijeri doživio je podosta lako, bez da je pružio pravi otpor, čime je ugašen njegov naglo stvoreni hype. Masvidal će htjeti prošlu godinu što brže zaboraviti, budući da nije niti jednom nastupio, a niti drugu polovicu 2017. neće pamtiti po dobrome, zbog poraza od Stephena Thompsona i Demiana Maie. Posljednju pobjedu tako nosi iz siječnja spomenute godine, kad je pobijedio Donalda Cerronea.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI