Darren Till predvodi UFC Fight Night u Liverpoolu

UFCIZDVOJENA VIJEST 17.03.2018 10:11h Autor:

Darren Till

Kao što se već ranije spominjalo, UFC je odlučio odustati od novog odlaska u Dublin i UFC Fight Night 130 ipak će održati u Liverpoolu. To su jučer službeno potvrdili, kao što su službeno potvrdili i da će Darren Till u svom gradu nastupiti u glavnoj borbi.

Event će se održati 27. svibnja u prekrasnoj Echo Areni, čestom domu Cage Warriors borbi, čija trenutno najveća zvijezda također dolazi iz Liverpoola. Riječ je o Paddyu Pimblettu, koji bi tako uskoro mogao postati UFC borac, budući da sada postoji motivacija s obje strane da se ovaj mladi britanski talent nađe tamo gdje kvalitetom sigurno pripada. Ono što je žiteljima Liverpoola trenutno važno je to da će njihov najpoznatiji MMA sugrađanin predvoditi event.

Darren Till je to potvrdio sam, gostovanjem na Fight Nightu u Londonu, gdje je to zapravo UFC odmah nakon njega i sam otkrio. Za taj event Dublin nije bio službeno potvrđen, iako se spominjao u kalendaru, odnosno bio je planiran. UFC je ipak odlučio kako im je ovo bolja opcija, posebno ako se zna da su borci iz dublinskog SBG-a podosta brzo nestali s UFC-ove mape, a odjednom ih se, nakon McGregora, bio stvorio popriličan broj. Tako je ovo potpuno razumljiva opcija, posebno ako se zna da se s Livepoolom koketira još otkako je Till savladao Donalda Cerronea i našao se unutar Top 10 poretka velter kategorije. Biti će to prvi dolazak UFC-a u grad Beatlesa.

Protivnik za Tilla još uvijek nije poznat, no kandidata ne nedostaje, odnosno većina vrha velter kategorije je igrom slučaja slobodna. Santiaga Ponzinibbia možemo otpisati, budući da će vjerojatno predvoditi event u Chileu te u prvi plan svakako skaču tri imena. To su Stephen Thompson, Colby Covington i Jorge Masvidal. No, nema sumnje kako bi mnogi voljeli Tilla vidjeti protiv Kamaru Usmana, a niti sveprisutni Neil Magny nije loš protivnik. U svakom slučajnu, koga god UFC odabere od navedene petorice, biti će to sjajna i vrlo važna borba.

Objavu dijeli Till (@darrentill2)

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI