Darren Till potpisao bitan ugovor i izrazio svoje želje: Maia, Dos Anjos, Lawler i Thompson…

UFCIZDVOJENA VIJEST 12.12.2017 11:18h Autor:

Darren Till

Danas sedmi velteraš UFC-a mladi Britanac Darren Till je potpisao ugovor s poznatom menadžerskom agencijom MTK Global.

Povodom ovog za ovu agenciju velikog potpisa, oglasio se bivši boksački izazivač za svjetsku titulu u srednjoj kategoriji Matthew Macklin. On je jedan od osnivača agencije koji radi trenutačno kao savjetnik.

“Ovo je za nas ogroman potpis. Čitav MMA svijet i posebno UFC, su posljednjih deset godina značajno narasli i osjećali smo kako je vrijeme da se MTK Global uključi. Željeli smo pokazati snagu velikim potezom, a siguran sam da smo to i učinili potpisom Darrena”, stoji u izjavi Macklina u kojoj se nastavlja:

“On je najveći talent u velter kategoriji i veselimo se tome što ćemoga gurati dalje u karijeri kako bi iskoristio svoj puni potencijal. 2018. godina će biti nevjerojatna za ovog sportaša.”

Oko potpisa za MTK Global se oglasio i sam borac iz Liverpoola…

“Ja sam u ovaj sport stigao kako bih bio prvak. Želim biti veliki šampion i želim da me povijest pamti. Trenutačno ima mnogo velikih imena koja bih volio pobijediti. Poput Demiana Maie, Rafaela Dos Anjosa, Robbieja Lawlera i Stephena Thompsona. Stvarno mi je svejedno koga UFC stavi ispred mene. Na koncu konca želim ionako pojas koji ima Tyron Woodley”, stoji u njegovoj poruci u kojoj se nastavlja:

“Ne mogu biti sretniji jer će se od sada za mene brinuti MTK Global. Naravno da sam vidio kako u posljednje vrijeme potpisuju sve te slavne boksače i uvijek sam mislio kako bi bilo lijepo biti dio toga.”

Prema pisanju britanskog tiska MTK Global pod svojom paskom ima više od 130 boksača, a neki od njih su i bivši teškaški prvak Tyson Fury, bivši dvostruki prvak Carl Frampton i trenutačni WBO šampion Billy Joe Saunders.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI