Darren Till odlukom savladao Bojana Veličkovića u odličnoj borbi

UFCIZDVOJENA VIJEST 02.09.2017 20:56h Autor:

Till vs Veličković/ Foto: Igor Mićić

Darren Till zadržao je nulu u svojoj rubrici poraza pobjedom nad Bojanom Veličkovićem u jednoj vrlo zanimljivoj i sadržajnoj borbi. Sudačka odluka bila je čistih 3:0 u korist britanskog velteraša.

Ova dva mlada velteraša ponudili su 15 minuta borbe na nogama, gdje je Till prvi puta ugrozio Veličkovića nakon dvije minute borbe. Munjevito je povukao lijevi lakat točno u glavu srpskog borca, poteklo je mnogo krvi, a Veličković je završio u knockdownu. Till ga napada na podu, ali nakon što nije napravio puno štete, pustio je da se borba vrati na noge. Nije loše tamo Veličković izgledao, zapravo do kraju runde su obojica podjednako pogađala, no spomenuti lakat je svakako Tillu donio prvu rundu.

Druga runda krenula je slično, a Till nakon minute dolazi do prvog rušenja u borbi i Veličkovića drži na podu oko dvije minute. Bila je to puna kontrola, ali bez previše nanesene štete. Posljednje dvije minute runde je ponovno viđen stand up, s nekoliko sjajnih izmjena, u kojima su obojici prikupili sudačke bodove. Treća runda je ponovno slična prvoj, gdje je Veličković čak izgledao bolje, sve do posljednje dvije minute, kada ovog puta desna ruka šalje Veličkovića na pod. Till mu je dozvolio povratak u stand up, gdje je do kraja runde odradio potrebno da bi došao do pobjede čistom jednoglasnom sudačkom odlukom.

Bojan Veličković je ovako na dvije pobjede i dva poraza u UFC-u te nije iskoristio priliku za iskorak. Till je i dalje neporažen, a sebe je predstavio kao najboljeg udarača svijeta te je na borbu izazvao Santiaga Ponzinibbia. Vidjet ćemo što će Argentinac na to odgovoriti.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI