Darren Till objavio fantastičnu lokalpatriotsku najavu: “Ponosni smo što smo drugačiji!” (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 28.08.2018 11:37h Autor:

Darren Till

Za točno 11 dana, Velika Britanija mogla bi dobiti svog drugog UFC prvaka. Sin Liverpoola, Darren Till dati će sve od sebe da u tome uspije. Svojom vlastitom najavom borbe otkrio je što očekuje, usput predstavivši svoj lokalpatriotski identitet.

“Liverpool je moja inspiracija, on je neuništiv. Stojimo ponosni, ponosni što smo drugačiji i jedinstveni. Mi smo najbolji grad na svijetu. Liverpool je moja krv, moja krv je na njegovim ulicama”, to su riječi kojima svoju video najavu započinje Darren Till, UFC izazivač velter kategorije i pravi “Scouser” u svakom smislu te riječi koja predstavlja stanovnika lučkog grada na sjeverozapadu Engleske.

Vođen svojim ponosom i time da će iza sebe imati cijeli grad, Till će 8. rujna tražiti snagu da savlada Tyrona Woodleya i dođe do naslova UFC prvaka, kao drugi britanski borac u povijesti. On je toliko samouvjeren da se smatra najboljim borcem na planetu i Woodleyu je obećao kako je brži, veći i snažniji od njega te je najavio da će svakim njegovim udarcem osjetiti snagu njegovog naroda.

8. rujna u Dallasu, Darren Till namjerava ugasiti svijetla Tyronu Woodleyu. I to će pokušati napraviti vođen svojim narodom iza sebe. Kao što je uostalom najavila ova briljantna najava BT Sporta, jedna od najboljih najava nekog borca koje smo mogli vidjeti u posljednje vrijeme.

Još samo 11 dana…

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI