Darren Till nakon kritika sudačkih kartica: “Spreman sam za revanš u Americi”

UFCIZDVOJENA VIJEST 31.05.2018 09:50h Autor:

Stephen Thompson i Darren Till

Darren Till nije ravnodušan na brojne kritike koje smatraju kako pobjedu protiv Stephena Thompsona nije zaslužio. Izjavio je kako je spreman već u svojoj idući borbi Wonderboyu pružiti revanš i to u Americi.

Jednoglasna sudačka odluka kojom je Till upisao pobjedu u glavnoj borbi UFC Fight Nighta 130 nije bio ishod kakvim je većina vidjela tu borbu, barem onih koji nisu kritizirali način borbe nego su pokušali i odrediti tko je bio bolji. I tu je velik broj osoba cijenjenih u MMA svijetu, koji su smatrala kako je odluka bila takva samo zbog toga jer se Till borio na domaćem terenu.

“Znam da je Stephen rekao kako treba pregledati svoje koljeno, ali smeta me što toliko količina stručnjaka govori da sam pobijedio samo zato jer se borba održala u Liverpoolu. Ukoliko netko želi da odem u Ameriku ponovno se boriti protiv Stephena, a on to također želi i nije ozlijeđen, mogu to napraviti prvog slobodnog datuma. Spreman sam na revanš”, odgovorio je istima takvima Till.

Teško je očekivati da bi UFC bio za tako nešto, posebno zbog gore spomenute činjenice da borba nije bila uzbudljiva koliko su mnogi očekivali. UFC će ovo svakako karakterizirati kao pobjedu koja Tilla dovodi na korak do vrha i njegova iduća borba vjerojatno će biti za prvog izazivača.

“Naravno da postoje drugi borci protiv kojih se želim okušati, no mislim da moram prvo zatvoriti usta kritičarima. Vjerojatno bi to bila jednaka borba te bi na kraju završila istim ishodom. Možda bih mogao biti agresivniji te ga ovog puta nokautirati”, objasnio je Till zašto misli da mora prvo potvrditi ovu pobjedu. No, može tako govoriti kada zna da se to sigurno neće dogoditi. 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI