Darren Till izvrijeđao Andesona Silvu i zaprijetio mu se da će ga prebiti u Londonu

UFCIZDVOJENA VIJEST 10.11.2018 18:29h Autor:

Anderson Silva

Darren Till je najavio da napušta velter, a čini se da već ima u planu svoju prvu borbu u srednjoj kategoriji.

Borac iz Liverpoola bacio je oko na apsolutnu legendu sporta- Andersona Silvu. Bivšeg dugogodišnjeg prvaka srednje kategorije prozvao je u poruci putem Twittera gdje ga je izvrijeđao te prozvao na borbu u Londonu zaprijetivši se da će ga prebiti gore nego što je to u glavnom gradu engleske već napravio Michael Bisping.

“Upravo sam čuo ona sranja što pričaš, koji ti kurac pokušavaš dogovoriti borbu protiv McGregora. Nećeš dobiti tu borbu kurcu ćelavi, ja ću se boriti s tobom u Londonu. Opalit ću te po toj ćelavoj glavi baš kao što je Bisping to napravio.”

Silvi danas, 10. studenog, istječe suspenzija USADA-e koju je zaradio prošle godine zbog pada na doping testu. “Spider” još uvijek nema dogovoren nastup, ali interes za borbom je osim Tilla pokazao i Yoela Romero, ali i Conor McGregor, što se između ostalog i spominje u poruci.

Što se Londona tiče, elitna promocija je taj grad izabrala za svoju prvu europsku destinaciju u 2019. godini te se tamo vraćaju 16. ožujka s UFC Fight Night 147 priredbom u O2 Areni.

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI