Darren Till boji se samo jednog borca u velter diviziji

UFCIZDVOJENA VIJEST 22.10.2017 22:36h Autor:

Darren Till

Darren Till je prepun samopouzdanja, to sve već mogli zaključiti i sebe smatra najboljim borcem ikad. Ipak, ima jedan borac kojeg ga je strah, odnosno protiv kojeg se ne bi volio testirati, posebno tamo gdje je ovaj najbolji.

To nije prvak Tyron Woodley, fenomenalni stand up borac Stephen Thompson niti uvijek neugodni Carlos Condit. Ne, to je onaj koji nije ni blizu kompletnog borca, ali je onaj koji ono što radi zapravo radi na tako visokoj razini da je to nevjerojatno. Till je otkrio o tome je tu riječ.

“Najteža borba u ovoj diviziji svakako je Demian Maia, siguran sam u tom. Vidjelo smo to već puno puta, moraš biti lud da bi s njim otišao na pod. Grappleri kao što je on te odvedu u taj ludi svijet lažne sigurnosti i onda samo odjednom istisnu život iz tebe. Demian to radi, on ne dolazi udariti te ili bilo što tome slično. Prije par godine je pokušao biti stand up borac, no sada je ponovno tamo gdje je najbolji i mislim kako je zapravo najveći izazov svim borcima u ovoj diviziji”, rekla je nova zvijezda UFC-ove velter kategorije.

 Demian Maia sada ispred sebe ima borbu protiv Colbya Covingtona, koja bi trebala biti izuzetno zanimljiva, jer su u pitanju dva borca koji se bolje osjećaju u parteru, odnosno pitanje je hoće li hrvač Covington biti spreman tamo otići s fenomenalnim Brazilcem. Nova zvijezda je priznala kako on to najradije ne bi volio nikada iskušati.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI