Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Daron Cruickshank ne namjerava kalkulirati | Fight Site

Daron Cruickshank ne namjerava kalkulirati

UFCIZDVOJENA VIJEST 10.05.2014 19:28h Autor:

Daron Cruickshank

Jedna od najuzbudljivijih borbi večerašnjeg UFC Fight Nighta trebala bi biti ona između Darona Cruickshanka i Erika Kocha, dva borca koja nemaju namjernu kalkulirati, a to je potvrdio i Cruickshank koji vjeruje da je u najboljoj formi u životu.

Daron Cruickshank (14-4, 4-2 u UFC-u) jedan je od onih koji se nije morao brinuti što će mu obitelj reći na odluku da se namjerava baviti borilačkim sportom. "Borilačke vještine su u mojoj obitelji već dvije generacije, pa je bilo logično da i ja krenem tim putem. Mama mi je bila boksačica, a otac mi je od malena u full contactu i karateu. Ja sam iskombinirao oboje i našao se u kickboksu, a otamo u MMA-u. A i jednostavno, dobar je osjećaj udariti nekoga u facu", rekao je Cruickshank o svojoj obitelji.

Dodao je nešto i o pripremama te odricanju pred svaku borbu rekavši: "Kad se pripremam za borbu, onda treniram dva do tri sada ujutro te tri do četiri sata navečer. Naporno je, ali je i dobar osjećam, ako to stvarno voliš."

Njegov protivnik na današnjem eventu je vrlo opasan borac Erik Koch, no Cruickshank vjeruje kako je došlo njegovo vrijeme: "Naravno da namjeravam pobijediti Kocha, zbog toga sam ovdje i za to treniram. Trenutno sam u najboljoj formi u karijeri, osjećam se sjajno, a kad se tako osjećam mislim da me nitko na svijetu ne može pobijediti."

Isto tako, plan za borbu je jednostavan i izravan: "Rukovat ćemo se i krenuti u bitku, a ja se nadam da ću ja na kraju biti taj koji stoji s podignutom šakom. Naravno da ću ići na nokaut, no i Koch je tu dobar, vrlo je opasan borac. No, ne namjeravam kalkulirati."

Borba Cruickshanka i Kocha nalazi se na glavnom programu i preporučuje se gledateljima da ni ne treptaju jer ova dva borca mogu borbu odlučiti u trenutku.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI