Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Danny Castillo: Sav trud se napokon isplaćuje | Fight Site

Danny Castillo: Sav trud se napokon isplaćuje

UFCIZDVOJENA VIJEST 29.08.2014 19:07h Autor:

Danny Castillo

Danny Castillo će sutra odraditi svoju jedanaestu borbu unutar UFC-a, a po prvi puta je dobio priliku biti u jednoj od glavne dvije borbe i to u svom rodnom gradu. Sretan je što mu sada, s 35 godina, sav uloženi trud napokon isplatio.

Danny Castillo (17-6, 7-3 u UFC-u) jedan je od iskusnijih boraca UFC-ove lake kategorije. Deset UFC i osam WEC borbi su dokaz tome, a s 35 godina je dobio priliku karijeri. Nastupit će u sunaslovnoj borbi UFC-ovog PPV eventa i to u svom rodnom gradu, Sacramentu.

"Znam da je to važna borba za mene. Mojih posljednjih 18 borbi unutar Zuffa organizacije su me pripremile za ovu priliku. Puno toga ovisi o ovoj borbi, odnosno cijeli moj uspon prema vrhu divizije, ali nema veze, to je pozitivan pritisak", rekao je član Alpha Male tima.

Tek s 28 godina odradio je svoju prvu profesionalnu borbu, budući da je prije toga imao težak život, uključujući i probleme sa zakonom, no stigao je odradio 23 borbe, a već nakon godinu dana bavljenja sportom, počeo je nastupao u WEC-u, koji je tad bio vrlo jaka organizacija.

"Čini mi se kako se sav moj uloženi trud napokon počeo isplaćivati. UFC cijeni ono što sam napravio u mojoj posljednjoj borbi, kao i moju cijelu karijeru unutar organizacije. Mislim kako sam prezentirao sport i organizaciju na mnogo dobrih načina i zato su mi dali priliku da ovdje nastupim u sunaslovnoj borbi, mislim da sam to zaslužio", dodao je.

Tony Ferguson je težak protivnik. Mlađi je, no jednako gladan uspjeh kao i Castillo. Motiva ne nedostaje ni kod jednog, jer obojica imaju priliku napraviti iskorak u karijeri. Castillo, budući da mu je 35, zna da mu je ovo možda i posljednja prilika:

"Moram iskoristiti ovu priliku i iz nje napraviti nešto dobro za sebe. Dominantna pobjeda i završetak protivnika će me postaviti u Top 15 poziciji. Ova kategorija je tako izjednačena i gusta i moram ostvariti dominantan nastup da bih napredovao. Odrastao sam u Sacramentu, imam prednost domaćeg terena i vjerujem u sebe. Jedva čekam da čujem fanova i mislim kako će to biti nevjerojatan osjećaj. Ovo je nešto za što živiš i što sanjaš otkad si dijete."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI