Danny Castillo nakon snimanja TUF-a: Izgubio sam hrpu poštovanja prema McGregoru!

UFC 05.11.2015 16:51h Autor:

Danny Castillo & Conor McGregor

Danny Castillo proveo je dio vremena na snimanju zadnje sezone The Ultimate Fighter emisije i to iskustvo mu je u potpunosti promijenilo mišljenje o privremenom prvaku pero kategorije, Conoru McGregoru.

Castillo je prije podržavao McGregora i vjerovao je da je Irac sa svojim nastupom i dugim jezikom dobra stvar za sport, ali se razočarao kad je shvatio da je to sve stvarno samo nastup i ništa više.

"Prije snimanja mi se Conor stvarno sviđao. Mislio sam da je on dobar za sport jer privlači toliko ljudi i donosi priznanje sportu što je super. Ali nakon što sam bio oko njega i slušao ga, ne želim imati nikakve veze s tim. Izgubio sam hrpu poštovanja prema njemu jer se ponašao potpuno drugačije kada su kamere bile ugašene. Izgubio sam poštovanje jer ja se ponašam isto ako mi je mama prisutna, ako su mi prijatelji prisutni ili bilo tko, uvijek ću pričati i ponašati se isto jer ja sam ja. Ja sam ta osoba i ne mijenjam film kada su kamere u blizini", rekao je Castillo.

Prema Castillu, McGregorevo provociranje članova Team Alpha Malea i njihovog bivšeg kolege T.J. Dillashawa je bilo samo s ciljem da se dobije predviđena reakcija od Urijaha Fabera i ostalih trenera, ali kad su se kamere ugasile on je postao potpuno druga osoba.
 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI