Danis, Zubaira i ostali sudionici UFC-229 tučnjave pozvani pred komisiju

UFCIZDVOJENA VIJEST 08.11.2018 21:34h Autor:

Dillon Danis

Conor McGregor i Khabib Nurmagomedov nisu jedini koji će odgovarati za masovnu tučnjavu s UFC-a 229.

Dillon Danis, Zubaira Tukhugov, Abubakar Nurmagomedov te Rizvan Magomedov i Esedulla Emiragaev morat će se 14. studenog pojaviti na disciplinarnom saslušanju pred Atletskom komisijom države Nevade.

Masovna tučnjava uslijedila je nakon što je Khabib Nurmagomedov prisiljavanjem na predaju u četvrtoj rundi pobijedio McGregora u glavnoj borbi UFC-a 229 održanog 6. listopada u lasvegaškoj T- Mobile Areni.

UFC-ov prvak lake kategorije odmah pošto je obranio pojas preskočio je ogradu kaveza i divljački nasrnuo na Danisa koji mu je dobacivao iz McGregorovog kuta.

Abubakar Nurmagomedov ušao je kavez i završio u obračunu s McGregorom na ogradi. Tukhugov i Emiragaev također su uskočili u Octagon. Tukhugov je s McGregorom razmijenio udarac dok je Emiragaev napao Irca s leđa. Kamere su u tučnjavi uhvatile i menadžera Magomedov iz Dominance MMA koji je zatim priveden i zadržan u policiji.

Svim navedenim sudionicima incidenta komisija će produžiti privremene suspenzije. Isto su prošlog mjeseca već učinili McGregoru i Khabibu. Njihovo saslušanje zakazano je za 10. prosinac. Nurmagomedovu je komisija zadržala milijun dolara od njegovog honorara. Prvak smatra da je u cijeloj priči nevin te je izjavio da se na saslušanju neće ni pojaviti.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI