Danis, Tukhugov i Nurmagomedov nisu se pojavili na saslušanju komisije, suspenzija im se produžuje!

UFCIZDVOJENA VIJEST 14.11.2018 21:24h Autor:

Dillon Danis

Niti jedan od trojice MMA boraca koji su bili pozvani na današnji sastanak atletske komisije Nevade nije se tamo pojavio. Tako su Dillonu Danisu, Zubairi Tukhugovu i Abubakaru Nurmagomedovu produžene suspenzije, sve do saslušanja na kojem će svoje kazne saznati Khabib Nurmagomedov i Conor McGregor.

Kao što smo ranije obavijestili, spomenuta trojica bili su pozvani na današnji sastanak, gdje su se trebali obratiti komisiji i iznijeti svoju stranu priču, no niti jedan nije došao. Zapravo, nisu dostavili niti dokument koji su trebali ispuniti. Slijedom događaja, komisija Nevade odlučila je produžiti njihove suspenzije, koje su dobili odmah nakon UFC 229 eventa, gdje su bili među glavnih sudionicima incidenta nakon borbe.

To je rezultiralo time da je Tukhugovu otkazana borba protiv Artema Lobova, koju je trebao odraditi krajem listopada. S druge strane, Abubakar Nurmagomedov nastupio je na PFL eventu, gdje je odradio neodlučenu borbu s Bojanom Veličkovićem. Danis je inače član Bellatora, za koji je debitirao u travnju, no ne postoje nikakve informacije o njegovoj potencijalnoj idućoj borbi.

Saslušanje na kojem će se govoriti o slučaju McGregora i Nurmagomedova, a sada vjerojatno i ovog trojca, trebalo bi se održava 10. prosinca. Ukoliko se tada netko ne pojavi, komisija će donijeti odluku bez njihovog prisustva i bez da su čuli što isti imaju reći u svoju obrani. Trenutno ne postoje niti pretpostavke kakve bi kazne mogle biti u pitanju.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI