Danis: “Conor je i dalje najbolji MMA borac na svijetu, a revanš protiv Khabiba će se dogoditi!”

UFCIZDVOJENA VIJEST 13.03.2019 14:05h Autor:

Dillon Danis & Conor McGregor

Kontroverzni BJJ majstor i glavni “grappling” sparing partner Conora McGregora, Dillon Danis se uskoro vraća u Bellatorov kavez. Nedavno je obzanjeno da bi se Danis na Bellatoru 221 trebao sučeliti s Maxom Humphreysom.

No, u razgovoru sa slavnim Arielom Helwanijem (ESPN) Danis je govorio i o svom “šefu” Conoru McGregoru. S obzirom da je i sam kažnjen nakon incidenta na UFC-u 229 radi sudjelovanja u istom, Danis je svakako pozvan govoriti o eventualnom revanšu protiv “Orla”. On je 100 posto uvjeren da će se meč dogoditi.

“Taj meč će se dogoditi 100 posto i ne mogu ga dočekati”, izjavio je kontroverzni “grappler” te je dodao:

Dillon Danis ugovorio svoju drugu MMA borbu

“Prema meni i prema mišljenju mnogih ljudi, Conor McGregor je najbolji borac na svijetu. To će i dokazati i vratiti će se u revanšu.”

Za sada se čini da je revanš potpuno u drugom planu. Razlog je suspenzija koju Rus planira odraditi u dužem periodu nego što je potrebno radi solidarnosti sa svojim suborcima koji su također kažnjeni radi sudjelovanja u makljaži. Stoga je gotovo nemoguće ništa planirati za UFC u 2019. godini. No, Danis je uvjeren da je McGregor i dalje vrlo motiviran u sportskom smislu i da mu je revanš protiv Khabiba vrlo bitan cilj, neovisno o tome kada će se dogoditi.

“Conor nikada neće propasti. Ne mogu dočekati da se vrati u kavez. Kada nokautira Khabiba, osjećaj će biti tako dobar. Conor je toliko bolji borac od njega da je to nezamislivo. Ne mogu dočekati da svi to napokon vide i shvate”, objašnjava Danis koji očekivano “hvali svog konja”.

I dok mnogi sumnjaju da će UFC uopće ići na revanš, Danis je uvjeren da je to sigurno slučaj.

“Vjerujte mi, ali ne znam. Prema meni, taj meč se mora dogoditi. Teško je predvidjeti nešto u ovom sportu. Ali znam da će biti jako dobar osjećaj kada ga Conor nokautira. A meč će se dogoditi. Vjerute mi na riječ. Treniram s Conorom, poznajem ga. Vjerujte mi oko ovoga”, zaključio je Bellatorov borac.

bulking szn

A post shared by Dillon Danis (@dillondanis) on

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI