Daniel Omielanczuk mijenja Magomedova i bori se protiv Struvea u Manchesteru

UFCIZDVOJENA VIJEST 15.09.2016 18:09h Autor:

Daniel Omielanczuk

Stefan Struve dobio je novog protivnika za svoj nastup na UFC 204 eventu u Manchester idućeg mjeseca. To je poljski teškaš Daniel Omielanczuk.

Najviši borac UFC-a, Nizozemac Stefan Struve, trebao se boriti protiv nadolazeće zvijezde Ruslana Magomedova, no ruski borac se zarazio stafilokokom te je bio prisiljen otkazati ovu borbu. Struve (27-8, 11-6 u UFC-u) će se tako boriti protiv Daniela Omielanczuka.

Omielanczuk (19-5, 4-2 u UFC-u) je trenutno unutar niza od tri UFC pobjede, iako se ne može reći kako je izgledao previše uvjerljivo. No, riječ je o vrlo snažnom borcu koji može primiti podosta udaraca te u svakom trenutku završiti borbu. Do sada još nikad u karijeri nije poražen prekidom i sigurno će biti zanimljivo vidjeti ga protiv Struvea.

Struve je ove godine nastupio jednom, i to u svibnju kad je za samo 16 sekundi nokautom savladao Antonia “Bigfoota” Silvu. Svakako vrijedi spomenuti da je Struve pravi finisher, koji je do 25 od svojih 27 pobjeda došao prekidom i bit će zanimljivo vidjeti kakvu će taktiku oba borca imati u ovom slučaju.

Borba Struvea i Magomedova bila je planirana za glavni program eventa kojeg  8. listopada predvode Michael Bisping i Dan Henderson, no trenutno nije poznato hoće ti tako ostati i nakon ove male izmjene.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI