Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Daniel Cormier žestoko napao Jonesa: “Ti si veliko smeće, varalica i druker” | Fight Site

Daniel Cormier žestoko napao Jonesa: “Ti si veliko smeće, varalica i druker”

UFCIZDVOJENA VIJEST 28.09.2018 19:26h Autor:

Daniel Cormier

Daniel Cormier napokon je dao jednu dužu izjavu po pitanju suspenzije i povratka Jona Jonesa, a to je napravio putem opširne objave na Instagramu.

Cormier je ranije već izjavio kako Jonesovu suspenziju, odnosno činjenicu da se može vratiti već ove godine smatra smiješnom. No, to je bilo odmah nakon što se pojavila prva informacija te dok se još nije spominjala možebitna situacija dogovora Jonesa i USADA-e, prema kojoj je postao njihov suradnik, odnosno osoba koja je dobila manju suspenziju uz uvjet da prijavi kršenje pravila od strane nekog drugog borca, kojem je svjedočio.

Čini se kako je bivši dvostruki Jonesov protivnik nekoliko dana u sebi držao emocije, ali je onda ipak odlučio sve otvoreno izreći. Kao alat kojim će to odraditi je odabrao Instagram, gdje je danas objavio status.

“Dakle, Jonny boy, idemo sve ispočetka. Za početak, ako nisi napravio ništa krivo i ako si nevin, ne bi dobio nikakvu suspenziju. Toliko puta si morao izlaziti pred razne komisije da to nije normalno. I onda si se ponovno spotaknuo, koliko se puta jedan čovjek može spotaknuti? Bio sam testiran 70 puta i nikada nisam pao, kako to objašnjavaš? I nakon svog varanja koje si napravio za UFC 182, UFC 200 i UFC 214, to nije sve. Ti si zapravo druker, ti si cinker! Misliš da si jedini kojem je ponuđeno nešto takvo? Ne, ti si samo jedini dovoljno veliko smeće da na tako što pristaneš! Kojeg od svojih timskih kolega si prijavio da bi ti USADA dala ovakvu sprdačinu od kazne? Mislio sam da ne postoji ništa gore i niže od varalice, ali me ne iznenađuje da si baš ti taj koji mi je pokazao suprotno. Ti si varalica i druker! Napusti moj profil i otiđi uzeti malo kokaina, steroida ili nešto što luzeri kao ti koriste u slobodno vrijeme”, napisao je Cormier na Instagramu, kao popratni tekst sedam fotografija koje je objavio, a koje možete vidjeti u objavi ispod teksta.

Moguće da su Cormiera razljutile i nove špekulacije, prema kojima bi mu mogao biti oduzet pojas prvaka poluteške kategorije. To bi svakako pokvarilo njegove planove da se umirovi kao dvostruki UFC prvak. Naime, još niti jedan borac u UFC povijesti nije se umirovio kao prvak, a on bi to time dvostruko nadmašio. Ljutnju još više raspiruje činjenica da bi to učinili iz razloga što se Jones vratio. Tako da ne treba čuditi ovakav način izražavanja inače većinom smirenog DC-a.

No, još uvijek ništa nije sigurno, no moguće je da Cormier zbog ovakve situacije čak promijeni svoj stav, prema kojem je borba protiv Brocka Lesnara jedino što ga zanima. Dakle, moglo bi doći do toga da Cormieru ostane izbor je li mu važnija zarada koju donosi borba protiv Lesnara ili ostavština, koju bi mogao učiniti još jačom ukoliko bi savladao Jonesa. Što se tiče UFC-a, njima bi treća borba protiv Jonesa i DC-a bila bonus. Brock Lesnar je magnet za PPV protiv koga god se borio.

View this post on Instagram

So here we go again Jonny boy. First off, if you did nothing wrong and were “innocent“ then you’d have never been suspended. You’ve had to stand before these people and arbitrators so many times it’s insane. So you slipped again, how many times can one man slip? I’ve been tested 70 times and I haven’t slipped once. How do you explain that? And on top of all the cheating you’ve done around UFC 182, UFC 200 and UFC 214 that’s not even the straw that broke the camel’s back. You are actually a SNITCH! You think you’re the only one that’s been offered this deal? No, you’re just the only scumbag low enough to take it! Which one of your teammates did you tell on to get this joke of a punishment from USADA! I thought there was nothing lower than a cheater but it’s not surprising that you show me a whole new level. You’re a cheater and a SNITCH! Get off my page and go do some coke, or steroids or whatever you losers do in your spare time. #doublechamp

A post shared by Daniel "DC" Cormier (@dc_mma) on

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI