Daniel Cormier ozlijeđen!

UFCIZDVOJENA VIJEST 02.04.2016 10:05h Autor:

Daniel Cormier

UFC-ov prvak u poluteškoj kategoriji, Daniel Cormier, zbog ozljede je prisiljen otkazati UFC 197 nastup protiv Jona Jonesa!

Ovu vijest prenijeli su svi eminentni svjetski portali, iako još uvijek nema službene potvrde od UFC-a, kao niti iz Cormierovog kampa, no svi tvrde da nije riječ o prvotravanjskoj šali, tj. da je DC uistinu ozlijeđen te nije u mogućnosti boriti se protiv Jona Jonesa.

Ovo baca zanimljivu sliku na sve što se događalo tijekom prošlog tjedna. Daniel Cormier je viđen kao gledatelj na hrvačkom natjecanja, gdje je primjetno jako teško hodao, no izjavio je kako se samo pretrenirao te da treba odmor. Nakon zakonskih problema Jona Jonesa to se brzo zaboravilo, no čini se kako je ipak bila riječ o nečemu ozbiljnom.

Tako da je samo dan nakon izlaska Jonesa iz pritvora došlo do otkazivanja borbe koju svi dugo čekaju. Za sada nije poznato hoće li se pronaći novi protivnik za Jonesa ili će Demetrious Johnson, koji se bori protiv Henrya Cejuda, po treći puta za redom “ni kriv ni dužan” postati ‘main event’ velikog UFC-ovog carda.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI