Daniel Cormier: Još nisam svoje UFC pojaseve vratio na zid

UFCIZDVOJENA VIJEST 19.09.2017 19:48h Autor:

Daniel Cormier

Razočaranja Daniela Cormiera u cijelu situaciju s doping padom Jona Jonesa ne prestaje. UFC prvak je priznao kako još uvijek nije vratio svoje UFC pojaseve na zid pokraj ostalih trofeja.

Cormier je bio vidljivo emotivno slomljen nakon UFC 214 poraza od Jonesa, da bi se tek relativno oporavio od toga i počeo razmišljati što dalje u karijeri, kada je došao Jonesov doping pad, a nakon toga i oduzimanje titule te vraćanje iste njemu u vlasništvo. Teško je prvaku to sve palo i ne može se pomiriti s cijelom situacijom, vjerojatno još nije niti prihvatio da je na taj način ponovno postao prvak. Arielu Helwaniu je ispričao situaciju koja se dogodila prije par dana.

“Za vikend sam organizirao tulum na kojem smo gledati boks Canela i Golovkina te Rockholdovu UFC borbu. Na zidovima imam gomilu slika i drugih stvari iz karijere, razne uspomene na ono što sam postigao. Kada su ljudi došli, vidjeli su moje titule iz Strikeforcea, King of The Cage i XMMA i svi su pitali gdje su mi UFC pojasevi. Njih još uvijek nisam vratio na zid. Zapravo, htio sam ih baciti, ali me je supruga spriječila u tome. Tako da sam ih samo sklonio u ormar. Jednostavno nisam u stadiju da mogu vratiti te pojaseve na zid i gledati ih svaki dan”, rekao je teškim glasom, u kojem se vidi kako niti sam ne zna kako se osjećati povodom svega.

DC se vratio na posao na Fox Sportu i pokušava nastaviti normalno trenirati, no dodaje kako mu to nije lako, kao niti činjenica da jednostavno ne zna što sada učiniti sa svojom karijerom. Braniti pojas koji mu je na ovaj način došao ponovno u vlasništvo ili se uputiti u tešku kategoriju, koju je spominjao nakon što je uspio preboliti poraz od Jonesa. Poraz kojeg sada službeno zapravo nije niti bilo.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI