Daniel Cormier: Bader je zaslužio prebijanje nakon onoga što je napravio na pressici

UFCIZDVOJENA VIJEST 27.05.2015 00:17h Autor:

Daniel Cormier

Novopečeni prvak poluteške divizije, Daniel Cormier, i njegov "nesuđeni" protivnik Ryan Bader su na pressici nakon UFC-a 187 odradili nultu rundu. Dvojac se verbalno sukobio, a fizički okršaj su spriječili Joe Silva i zaštitar. Cormier se osvrnuo na tu situaciju te je prokomentirao Badera kao sljedećeg izazivača u kategoriji čiji je prvak.

Baderu se nije svidjelo to što je Daniel dobio priliku za osvajanje pojasa te se po Cormierovom mišljenju "gurao preko reda za napad na titulu prvaka".

Novi prvak je cijelu situaciju prokomentirao za Three Amigos Podcast. Daniel misli kako Bader prvenstveno nije poštovao Anthonyja Johnsona, a zatim i njega.

"Rekao sam mu: 'Hej Ryane, pokušavam se pripremati za borbu. Zašto se ne fokusiraš na nešto drugo jer ne znaš hoću li pobijediti'. Obraćao mi se kao da sam već osvojio pojas, a Anthony i ja se nismo ni borili. Ne samo da nije poštovao situaciju, nego nije poštovao i Anthonyja , jer je on bio prvi izazivač. Nakon toga sam izjavio da ću krenuti dalje ako se Jones ubrzo ne vrati. Bader je poludio kad sam to rekao i počeo se derati na mene. Nisam razumio što se događalo.", izjavio je Cormier.

Novi prvak se želi boriti s Baderom.

"Mislim da Ryan nije pobijedio najbolje borce u diviziji. Mislim da je svaki put gubio od najboljih. Izgubio je od Glovera i od Machide. No ako pogledamo ljestvicu, Bader je jedini borac koji ima pobjede, a to pokazuje koliko je Jon Jones dominirao divizijom."

"Ako UFC misli da Bader treba napasti pojas, neka bude on. Nije mi važno. Ne bi mi smetalo da ga prebijem, zaslužio je to nakon onoga što je napravio na pressici. Pokazao je veliko nepoštovanje. Daj čovjeku njegov trenutak. Pogotovo nakon što je prije pet mjeseci rekao da me vidio kako plačem jer me Jones pobijedio."

Voditelji podcasta su obavijestiti da će Ryan Bader biti njihov sljedeći gost. Daniel ih je zamolio da mu prenesu poruku:

"Recite Baderu da začepi ili ću ga pljusnuti.", izjavio je novi prvak.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI