Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Dani Whiteu danas režu uho – predsjednik UFC-a na operaciji u Los Angelesu | Fight Site

Dani Whiteu danas režu uho – predsjednik UFC-a na operaciji u Los Angelesu

UFCIZDVOJENA VIJEST 15.01.2013 20:31h Autor:

Dana White

Predsjednik UFC-a i bez sumnje najmoćniji čovjek borilačkog sporta u ovom trenutku, Dana White, se u utorak u Los Angelesu podvrgnuo operaciji uha koja bi trebala riješiti Menierovu bolest s kojom bitku vodi već dugi niz godina.

Nakon pokušaja da se ova neugodna bolest obuzda lijekovima, White se na koncu ipak odlučio na operaciju modernom, ali još uvijek realativno novom metodom.

"Odrezat će mi moje lijevo uho kako bi mogli ući unutra. Gurnut će cijev i odraditi što trebaju. Radi se o novom operativnom zahvatu koji se provodi tek godinu dana. Nadam se da će sve biti u redu", poručio je White koji će propustiti UFC on FX 7 event koji će ovog vikenda predvoditi Bisping i Belfort.

"Ne volim propuštati evente. Radimo svi vrlo naporno, a upravo su borbe nagrada – naš konačni produkt. Zato ne volim propuštati priredbe. Vjerujem da ću se vrlo brzo vratiti u radni ritam. Ne znam, no pretpostavljam da će mi uho neko vrijeme biti nateknuto. Vidjet ćemo…Ovo je pozitivna, a ne negativna stvar i zato sam uzbuđen. Zahvaljujem se svima na riječima podrške", zaključio je predsjednik UFC-a.

Menierova bolest je oboljenje unutrašnjeg uha koje nosi naziv po francuskom liječniku koji je krajem 19. stoljeća opisao simptome ovog oboljenja, a to su: povremeni napadi vrtoglavice, zujanje u uhu (tinitus), osjećaj zaglušenosti uha i varirajuća nagluhost. Ovo oboljenje nastaje usljed povećanog pritiska krvotoka u unutrašnjem uhu. Točan uzrok Menijerove bolesti se ne zna. Teorije navode cirkulatorne probleme, virusne infekcije, alergije i autoimune reakcije, migrenu i genetsku predispoziciju.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI