Dana White: Voljeli bi organizirati GSP vs. Anderson Silva u Kanadi

UFCIZDVOJENA VIJEST 23.03.2012 08:45h Autor:

Grafika

“Razmišljao sam o borbi protiv Silve. Naravno da sam razmišljao”, priznao je GSP u jednom intervjuu koji je dao prije dva dana, no odmah je dodao:

“Trenutačno sam fokusiran samo na svoje koljeno. Jednom kada će ono biti na 100 posto, onda ću se fokusirati na svoju titulu koju želim natrag.”

Kanađanin je uvjeren da je pitanje titule gotova stvar, a onda…

“Kada budem ponovno šampion, zavisi o tome što će se u međuvremenu događati, možda odradim još jednu borbu. A onda, možda dođe i dan za meč protiv Andersona Silve. Sve ovisi što će on tada imati u planovima i što ću ja tada imati ispred sebe. Trenutačno je jako dalek put do tog meča, no radi se o nečemu što je itekako moguće.”

Na ovu temu se nadovezao i šef, Dana White…

“Ljudi već duže vrijeme govore o toj borbi. Kao što je GSP rekao, sada je najbitnije njegovo zdravlje. Nakon toga se mora boriti protiv Condita, a Anderson se bori protiv Chaela. Kada se te borbe održe, onda ćemo vidjeti kako dalje. Znam da Anderson ne može spuštati kilažu na 77 kilograma. Ako se ova dvojica sastanu, to će biti ili u nekoj dogovorenoj težinskoj granici ili nešto slično”, objašnjava čelnik UFC-a i zaključuje:

“Mi želim ljudima pružati velike borbe koje fanovi žele vidjeti. Znam da je ovo jedna takva borba. Zamislite da dvoboj GSP-a i Silve organiziramo ovdje u Kanadi. To bi bilo sjajno. Vjerujte mi, mi bi to voljeli napraviti. Vidjet ćemo što će se dogoditi u budućnosti.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI