Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Dana White: Velasquezove konstantne ozljede dokazuju da je AKA u kamenom dobu! | Fight Site

Dana White: Velasquezove konstantne ozljede dokazuju da je AKA u kamenom dobu!

UFCIZDVOJENA VIJEST 21.04.2015 20:20h Autor:

Dana White

Predsjednik UFC-a, Dana White, smatra kako su neki timovi po pitanju treniranja još uvijek u kamenom dobu te da je to razlog čestim ozljedama boraca koji su članovi tih timova.

White vjeruje kako je prošlo vrijeme brutalnih treninga koji rade više štete nego koristi.

"To se tako ne radi. Ne više. Trebamo više educirati ljude.", rekao je predsjednik UFC-a za Setanta Sports.

White je pri tom mislio na tim American Kickboxing Academy koji krivi za konstantne ozljede Caina Velasqueza.

"Neki od tih timova su još uvijek u kamenom dobu i treba ih dovesti u 21. stoljeće. AKA je jedan od tih timova. Imate Caina Velasqueza, našeg prvaka teške kategorije, koji je cijelo vrijeme ozlijeđen. Ti momci svakog dana idu u rat.", izjavio je Dana.

UFC planira educirati svoje borce o pravom i sigurnom načinu treniranja te u Las Vegasu namjeravaju izgraditi veliki rehabilitacijski centar za borce sa svog rostera.

"Radimo na sprečavanju takvih događaja. Educirat ćemo borce kako da bolje i sigurnije treniraju. Izgradit ćemo rehabilitacijsku kliniku u Las Vegasu. Počet ćemo u srpnju, a bit će završeno u srpnju 2016. To će biti ogromni prostori namijenjeni rehabilitaciji i terapiji boraca.", otkrio je predsjednik najjače MMA organizacije svijeta i dodao:

"Najbolji terapisti će liječiti naše borce nakon ozljeda i operacija. Pazit ćemo na njih i educirati ih o sigurnim treninzima. Pokušat ćemo popraviti stvari koje obično ne možete kontrolirati. Pokušat ćemo kontrolirati nekontrolirano."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI