Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Dana White: Ukoliko me Conor nazove, borba s Diazom vraća se na program | Fight Site

Dana White: Ukoliko me Conor nazove, borba s Diazom vraća se na program

UFCIZDVOJENA VIJEST 20.04.2016 22:53h Autor:

Lorenzo Fertitta, Dana White & Frank Fertitta

Dana White dao je interview povodom otkazivanje borbe Conora McGregora i Natea Diaza na UFC 200 eventu. Kaže da razlog toga svega nije financijske prirode, no i da još uvijek ima šanse da se borba vrati na program.

Predsjednik UFC-a je prokomentirao situaciju te je još jednom potvrdio kako je problem nastao oko promotivnih aktivnosti koje bi borci trebali odraditi. McGregor trenutno trenira na Islandu i nije imao namjeru doći u Las Vegas, gdje je trebao sudjelovati na press konferenciji.

“Nije da tražim od Conora da radi nešto što drugi borci nisu radili. Tako da nije mi jasno zašto je Conor tako poludio zbog ovog. On je razuman momak, pametan momak i voli novac. Tako da mi je sve ovo jako čudno”, prokomentirao je White situaciju.

Ipak, i dalje ostaje dojam od kojeg MMA fanovi ne mogu pobjeći, a to je da je cijela situacija nastala zbog novca i toga da je McGregor počeo tražiti nešto što njegovim poslodavcima više nije bilo u granicama normale. White je to demantirao:

“Ma niti jednog trenutka ovo nije bilo zbog novca. Conor zarađuje veliki novac i sretan je s količinom novca koji zarađuje. Također, on je čovjek koji drži do svoje riječi i nikad nije odustao niti pobjegao niti od jedne borbe koju je dogovorio. Conor nije ta vrsta osobe.”

Šanse za borbu protiv Diaza još uvijek postoje, ali da se to održi, Irac će morati pregristi svoju riječ te prvi uzeti telefon i okrenuti broj Dane Whitea:

“On je donio odluku da neće nastupiti ovog puta, iako je to način na koji on zarađuje, tako da, sve je na njemu. Nije ništa do mene, a show će ići dalje i bez njega. No, ukoliko me nazove nakon ovog interviewa, još ima šanse da se borba vrati na program. Jednostavno, borac mora promovirati svoju borbu i snimati reklame za nju. Mi ćemo potrošiti oko 10 milijuna dolara na promociju UFC 200 eventa, tako da nam on ne može to raditi. Nije bitno tko si ili tko misliš da si, to jednostavno ne možeš raditi.”

Dakle, UFC se ne namjerava povući od svojih zahtjeva. Sad preostaje vidjeti želi li Conor zaraditi novac koji toliko voli.

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI