Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Dana White: UFC 189 će biti uspješniji bez Alda, biti će veći od UFC-a 100! | Fight Site

Dana White: UFC 189 će biti uspješniji bez Alda, biti će veći od UFC-a 100!

UFCIZDVOJENA VIJEST 10.07.2015 12:24h Autor:

Dana White

UFC-ov predsjednik nema razloga biti razočaran. Od kada je najavljeno da će Jose Alda zamijeniti Chad Mendes brojke vezane za UFC 189 event samo rastu. A to znači više prodanih karata, više kupljenih PPV-ova i više klikova na UFC.com. Ove dobre vijesti nisu spriječile Whitea da se gostujući u emisiji UFC Tonight još jednom osvrne na brazilskog prvaka perolake divizije.

"Unatoč tome što su liječnici rekli da se može boriti, on je odlučio ne nastupiti na UFC-u 189, trebao je zaraditi ogromne novce na ovoj borbi", rekao je White voditeljima Florianu i Cormieru te nastavio.

"Kada izgubiš borca poput Jose Alda u zadnji čas, veliko je pitanje hoće li njegova zamjena uspjeti skinuti kile. Dodavanjem Mendesa rušimo sve rekorde, unaprijed kupljeni PPV-ovi, promet na službenim internetskim stranicama, sve ukazuje na to da će ovaj event biti veći od UFC-a 100. Ovo će biti najveća borba ikada", zaključio je Dana.

Ispred McGregora i njegovog novog protivnika Mendesa nije laka zadaća. UFC 100 iz 2009. godine s Brockom Lesnarom i dalje drži rekord po gledanosti i po zaradi. Bilo bi zaista impresivno kada bi taj rekord uspjeli srušiti borci koji se bore za privremeni pojas i koji dolaze iz "lakših" kategorija.
 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI