Dana White u idealnog MMA borca ugradio Cro Copove noge i McGregorov mozak (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 20.03.2018 16:02h Autor:

Cro Cop vs Hunt (screenshot)

Svi smo se ponekad zapitali kako bi izgledao idealni MMA borca, a svoju viziju tog ‘stroja’ s medijima je podijelio predsjednik UFC-a Dana White.

Naime, White je neposredno prije posljednjeg UFC-ovog Fight Nighta gostovao na BBC MMA Show podcastu gdje su od njega zatražili da sastavi idealnog borca. Dana je prihvatio taj zadatak i od različitih dijelova tijela poznatih boraca složio svoj neuništivi stroj. Dio njegove vizije bio je i Mirko Filipović, odnosno njegove ubojite noge zahvaljujući kojima je režirao neke od najpoznatijih high-kickova u povijesti borilačkih sportova.

Krenimo redom…

Šake

“Uzeo bih šake Chucka Liddella. On je imao moć nokauta u obje ruke i nikada nije htio seliti borbu u parter, već je želio stajati na nogama i ići po nokaut.”

Noge

“Uzet ću noge Mirka Cro Copa. Imao je head-kick koji bi vas nokautirao čak i kada bi vas samo malo okrznuo.”


Brada

“Ovo će možda neke i iznenaditi, ali ako bih birao bradu, uzeo bih onu Jona Jonesa. On se borio sa svim zvijerima u poluteškoj, a to je bila najopasnija kategorija u povijesti ovog sporta. Borio se sa svim najboljim borcima na svom putu prema vrhu i branio je pojas protiv najboljih. Nije ga nikad uzdrmao nečiji udarac rukom, nogom, koljenom…”


Mozak

“Najbolji borilački IQ ima Conor McGregor. On je jako, jako pametan kada dođe do borbe. Jako je dobar u analizi svojih protivnika. On vam doslovno kaže kako će ih pobijediti. Ne samo kako, već nekad i izabere rundu.”

Srce

“Očito je kako postoje brojni borci i borkinje koji su se borili u UFC-u i koji imaju veliko srce, ali ako moram izabrati jednu osobu onda bi to bio Frankie Edgar. On je već dugo u ovom sportu i nije se nikad borio u svojoj kategoriji. Trebao se boriti u puno nižoj kategoriji. Bio je prvak u lakoj i tijekom karijere se borio s najboljima na svijetu. Izabrao bih njegovo srce.”

Jezik

“Mislim da bih tu izabrao Michaela Bispinga. On toliko trash-talka, no on je i jako pametan, smiješan i proračunat u stvarima koje kaže”, zaključio je White slaganje svog idealnog MMA borca.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI