Dana White: Tyron Woodley sam sebe šutne u guzicu svaki put kad otvori usta!

UFCIZDVOJENA VIJEST 08.09.2018 15:48h Autor:

Tyron Woodley

Dana White je nakon UFC 228 vaganja dao nekoliko izjava za britanski BT Sport, koji prati Darrena Tilla na ovom cijelom putu prema borbi, koju će večeras održati protiv Tyrona Woodleya. Iznio je vrlo zanimljivo razmišljanje o Tillu i Woodleyu, ali je i otkrio tko će biti idući izazivač za velter titulu.

Predsjednik UFC-a bio je pozvan da iznese svoje mišljenje o Darrenu Tillu, koji je jedan od boraca koji su najbrže uspjeli doći od gotovo anonimca do napada na svjetsku titulu. Sve je to napravio u zapravo manje od godinu dana i kroz samo dvije borbe. Ali, White je u njemu vidio nešto zbog čega je smatrao da je takav put opravdan, odnosno objasnio je zašto je Till preskočio nekoliko stepenica na putu prema vrhu.

“Till ima sve što je potrebno da bude velika zvijezda. Ima 26 godina, neporažen je i jako je visok te dugačak za kategoriju u kojoj se bori. Večeras ćemo saznati koliko je dobar. Bori se protiv prvaka koji je u nizu od šest pobjeda i savladao je velika imena. Tyron je brz i eksplozivan, snažno udara s obje ruke i biti će svakako zanimljivo vidjeti što Till može protiv njega”, rekao je predsjednik UFC-a.

Nakon toga se okrenuo na Tyrona Woodleya, jednog od najomraženijih prvaka u UFC povijesti, ako ne i najomraženijeg. Iako ne postoji pravi razlog zašto je to tako, fanovi Woodleya jednostavno ne vole, a White je pokušao dokučiti zašto je to tako. Kaže da je za to zapravo najmanje kriv sam borac, odnosno da je u pitanju osoba koja to teško može promijeniti.

“Tyron Woodley ima izgled, ima nevjerojatne fizikalije, ima rezultat i ima snagu udarca. Ali, svaki put kada Tyron Woodley otvori usta, on udari sam sebe u guzicu. On je jednostavno takav tip, izuzetno antipatičan po prirodi. Posebno za fanove borbe, a Till je potpuna suprotnost. Kada je borba u Teksasu, a fučka se Amerikancu, dok Britanac dobije ovacije, to nešto govori o cijeloj toj situaciji.”

Neovisno kako završi borba Tyrona Woodleya i Darrena Tilla, Colby Covington trebao bi biti idući izazivač velter kategorije, odnosno boriti će se protiv pobjednika današnje glavne borbe UFC 228 eventa. To je White potvrdio, unatoč tome što je Kamaru Usman bio službena zamjena za ovu borbu.

“Colby Covington će dobiti idući napad na titulu. Kamaru Usman je bio ovdje kao zamjena samo zato što je Colby ozlijeđen.”

Colby je nedavno izjavio kako bi trebao biti spreman za kraj ove ili početak iduće godine.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI