Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Dana White tvrdi da se Rashad Evans umirovio u Chicagu! | Fight Site

Dana White tvrdi da se Rashad Evans umirovio u Chicagu!

UFCIZDVOJENA VIJEST 11.06.2018 09:28h Autor:

Rashad Evans

Bivši UFC prvak Rashad Evans je poražen za samo 53 sekunde na UFC-u 225 koji smo pratili prošlog vikenda iz Chicaga. Moglo bi se pokazati da je upravo nokaut od Anthonyja Smitha ujedno i njegova posljednja predstava u Octagonu.

Ovo je, naime, čak peti poraz u nizu za bivšeg šampiona. Nakon priredbe u Chicagu predsjednik promocije Dana White je novinarima otkrio kako je već razgovarao s Evansom…

“Kada je izgubio, rekao sam im da dođe u moju sobu”, otkrio je White na press konferenciji poslije eventa te je dodao:

“Družili smo se i pričali i da, rekao je da je to to… To je momak koji je s nama od sezone broj 2 The Ultimate Fightera, bio je tu čitavo vrijeme dok se gradila kompanija. Svi starimo, a ovo je sada sport mladih ljudi. Ali, ako pogledate što je sve napravio; osvojio je The Ultimate Fighter, bio je svjetski prvak, izgradio je vlastiti tim. Bio je dio velikih, ogromnih mečeva.”

Čini se kako je i White sugerirao “Sugaru” dao objesi rukavice o klin i svim olakša situaciju…

“Čitavo vrijeme je bio dio ove kompanije, a dobio je šansu zaključiti priču u svom gradu, u Chicagu. To i nije baš tako loše za kraj.”

38-godišnjak je svoju priču u UFC-u započeo 2005. u 2. sezoni The Ultimate Fightera. U narednih sedam godina je došao do nevjerojatnog “scorea” od 12-1-1 unutar Octagona. Pobjeđivao je imena poput Bispinga, Ortiza, Liddella, Jacksona, Davisa i Griffina…okitivši se pritom titulom prvaka u poluteškoj kategoriji.

No, nažalost posljednjih godina mu ne ide niti približno dobro. U zadnjih 9 nastupa ima jako skromnih 2-7, uključujući i 5 poraza u nizu.

“Da, rekao mi je! Rekao je da je to to. Ponovno naglašavam da ne želim biti taj koji će tu vijest reći svijetu, ako on to želi neka sam to odradi. A očito je i da si nakon ovakve borbe jako emotivan. Da, nadam se da će to učiniti”, zaključio je White.

Doduše, Rashad Evans je u nedjelju objavio podugačku poruku na svojim službenim društvenim profilima, no mirovinu nije spominjao.

At one time FIGHTING was bigger than LIFE. Now LIFE is bigger than FIGHTING. It was easy to FIGHT for me because I came into this world raising hell FIGHTING. Then LIFE over time swaddled me like a parent does a screaming child and calmed me until I could see there was nothing to scream about. LIFE reveals to us all one day its beauty and its GRACE. Part of its beauty and GRACE is SURRENDER. Not SURRENDER in the way we think but a yielding nature that allows LIFE’S true beauty to be seen without non attachment. Only through non attachment can we truly see the beauty of LIFE and its random but beautiful balance. Our attachments in LIFE gives us the pain that make LIFE unbearable at times. Those attachments keeps us all pretending to some degree even though we are scared to death of what tomorrow can bring. I am at peace at what happened last night. I am a true FIGHTER at heart and there is no greater peace than when I get a chance to bare my soul for millions to see. 24 times I was successful and I experienced heights I never would’ve dreamed were possible and 8 times I came up short. Those 8 times I came up short laid the true seeds of growth as a person. In each one of my defeats I learned more about LIFE which made me into the person I was destined to be. I thank my opponent Anthony Smith for giving me yet another chance to grow as a person. As for my future I do not know where I will go from here but I never did know anyways. I was just making it up as I went along.😂😂😂 I joke but in reality that is the truth. In actuality none of us know what is ahead from one moment to the next. We all just hope it’s something we want. Sometimes it is something we want and some times it isn’t. But the secret in LIFE is accepting both as if you chose them. Which is true Alchemy. In the End what will be will be because that is all LIFE has ever been. Everything else is an illusion of the mind. I am well and I am beyond blessed for those of you waiting to text to me and don’t know what to say.. 😂😂😂 (the first text is always awkward after someone has been ko’d).😬 “Do I say good job, nice try, I love you or everything will be ok” 🤔 😂😂😂 Have a blessed day. 📸@ryanloco

A post shared by Suga Rashad Evans (@sugarashadevans) on

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI