Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Dana White: Tate bi se mogla dva puta boriti prije UFC-a 205 i onda ići na Rousey | Fight Site

Dana White: Tate bi se mogla dva puta boriti prije UFC-a 205 i onda ići na Rousey

UFC 19.04.2016 10:46h Autor:

Dana White

Prije par dana predsjednik UFC-a Dana White je izjavio kako se Ronda Rousey neće vraćati borbama sve do studenog, ali kad se vrati onda će odmah ući u borbu za naslov.

Ronde Rousey nema od nokauta koji je doživjela protiv Holly Holm i od tada se stalno nagađa kada i protiv koga bi se mogla boriti. Najvjerojatnije mjesto povratka je New York i UFC 205 koji će s održati u studenom.

“Ronda Rousey je u svakom slučaju u kombinacijama i razgovorima kad je UFC u New Yorku u pitanju te će se boriti protiv bilo koga tko će u tom trenutku imati pojas. Miesha se bori na UFC-u 200 i misli se boriti još jednom prije UFC-a 205 pa ćemo vidjeti što će se događati. Miesha je druga najopasnija borkinja na svijetu. Za nju ima smisla da ostane aktivna. Ono što je dobro kad je u pitanju ženska bantam kategorija je činjenica da se u ovom trenutku sve djevojke bore osim Holly Holm. Miesha ovisi o borbi s Amandom Nunes koja je vrlo opasna. Ako se nešto ludo dogodi, ako borba brzo završi i iz nje izađe 100 posto zdrava mogla bi se brzo vratiti i ponovo boriti protiv nekoga drugog, a nakon toga bi se mogla boriti s Rondom.”, izjavio je Dana White koji je pun kombinacija kad je ženska bantam kategorija u pitanju.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI