Dana White stao u obranu Jona Jonesa: Vjerujem da je sto posto nevin!

UFCIZDVOJENA VIJEST 25.12.2018 14:40h Autor:

Jon Jones i Dana White

Dana White je imao svojih razmirica s Jonom Jonesom u prošlosti. Ali u slučaju Jonesovog najnovijeg pozitivnog testa na doping predsjednik UFC-a čvrsto je stao u obranu svog borca kao i odluke da UFC 232 priredbu preseli iz Las Vegasa u Los Angeles. 

Iako je kod Jonesa pronađen tek mali trag turinabola- susptance za koju je suspendiran u srpnju 2017., Aletska komisija Nevade odlučila je zabraniti mu nastup ovog vikenda. No komisija u Kaliforniji borbu je odobrila te zajedno s antidopinškom agencijom USADA-om vjeruje da se radi o ostacima istog turinabola za koji je već bio suspendiran prošle godine.

“Nitko u povijesti UFC-a nije više puta sjebao od Jona Jonesa”, rekao je White za MMA Junkie. “Budimo iskreni. Kada imate tipa poput Jonesa, što mislite koliko će ljudi stvarno riskirati svoju reputaciju, reputaciju UFC-a, reputaciju komisije u Kaliforniji, reputaciju Jeffa Novitzskog, reputaciju USADA-e- i lista se nastavlja- za tipa koji je sjebao stvari toliko puta kao što je Jon Jones? Svi ovdje i svi koje sam spomenuo sto posto vjeruju da je Jones nevin.”

White tvrdi da su meč Jonesa i Alexandera Gustafssona koji predvode UFC 232 borbom za pojas poluteške kategorije odlučili pod svaku cijenu ostaviti na programu ne kako bi spasili prodaju PPV-a već zato što vjeruju da je Jones zaista nevin.

“Znate da mene nije strah otkazati borbu. Pa neću čitavu jebenu priredbu preseliti u Los Angeles zato što trebamo Jonesa da se bori iz financijskih razloga i takvih sranja. Jon Jones je trenirao za ovu borbu. Gustafsson je trenirao za ovu borbu. Ova borba u ovoj diviziji se treba održati. Ova borba se treba održati i održat ćemo je jer (Jones) nije ništa skrivio.”

Legendarni Hunt žestoko udario po UFC-u: “Ubili ste mi ljubav prema borbi”; “A ona mala kuja Dana White si može…”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI