Dana White spreman oprostiti Sonnenu i dati mu novu priliku u UFC-u?!

UFCIZDVOJENA VIJEST 03.07.2014 13:30h Autor:

White i Sonnen

Chael Sonnen nakon što je pao na čak dva doping testa u svega nekoliko tjedana dobio je otkaz iz UFC-a, a nakon toga suradnju mu je otkazala i TV kuća FOX Sports na kojoj je radio kao komentator.

Američkom borcu sve je krenulo nizbrdo sredinom lipnja, jedina pozitivna vijest mu je stigla od čelnika Metamorisa koji su mu odlučili pružiti priliku i stavili ga u glavni meč večeri protiv Andrea Galvaoa.

No, nema sumnje kako bi Sonnen puno radije i dalje bio član UFC-ovog rostera boraca, a iako situacija u ovom trenutku ne izgleda obećavajuća, mala šansa ipak postoji…

"Jako mi je stalo do tog čovjeka i sad sve ovisi o njemu kako će se snaći u ovoj situaciji i postaviti. Amerika je uvijek spremna oprostiti onima koji su pogriješili ako nakon toga naprave pravu stvar. Ne smije krenuti ratoborno u cijelu ovu priču", rekao je White o mogućnosti ponovnog angažmana Sonnena u UFC-u.

Chaelu sigurno neće odmoći ni nepobitna činjenica da je jedan od "najbrbljavijih" boraca u UFC-u koji itekako napumpava prodaju PPV-a evenata na kojima nastupa.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI